Vem blir årets digitala influencer 2018?

På Considgalan 2017, som hölls i Stocksholms Stadshus den 25 november, delade vi ut utmärkelsen Årets digitala influencer till Per Holknekt. Vem blir årets digitala influencer 2018? Stay tuned - inom kort öppnar nomineringen!

I en tid där digitaliseringen blir allt mer påtaglig i såväl våra liv som i samhället vill vi uppmärksamma någon av de som driver digitaliseringsfrågan framåt på ett alldeles särskilt föredömligt sätt lite extra. Det var därför vi 2016  lanserade utmärkelsen Årets digitala influencer, där tre digitaliseringsföredömen stod som nominerade och som slutligen togs emot av Sofie Lindblom, då innovationschef på Spotify.

Till2017 års upplaga av utmärkelsen stod Per Holknekt, föreläsare, entreprenör och livscoach, och Frida Boisen, digitalchef på Bonnier, som nominerade. Per Holknekt kammade hem priset med följande motivering.

Genom att på ett innovativt sätt ta vara på den digitala världens möjligheter och med en tydlig passion för ständig utveckling är Årets digitala influencer 2017 ett sant digitalt föredöme i kärnan av digitaliseringens framfart. Med ett stort mått entreprenörskap och en imponerande ödmjukhet bidrar han till ett gynnsamt digitalt klimat och inspirerar många till att våga lite mer. 

Inom kort släpps information om 2018 års upplaga av utmärkelsen.

Considgalan

Considgalan
0769-43 02 27
considgalan@consid.se