Vem blir årets digitala influencer 2017?

Nu står det klart vilka digitala föredömen som har chans att få utmärkelsen Årets digitala influencer tilldelad sig den 25 november på Considgalan - Frida Boisen och Per Holknekt.

I en tid där digitaliseringen blir allt mer påtaglig i såväl våra liv som i samhället vill vi uppmärksamma någon av de som driver digitaliseringsfrågan framåt på ett alldeles särskilt föredömligt sätt lite extra. Det var därför vi förra året lanserade utmärkelsen Årets digitala influencer, där tre digitaliseringsföredömen stod som nominerade och som slutligen togs emot av Sofie Lindblom, då innovationschef på Spotify.

Nu är det dags att än en gång utse en värdig vinnare av detta prestigefyllda pris, som delas ut på Considgalan i Stockholms Stadshus den 25 november. De  nominerade till utmärkelsen är Frida Boisen, digital chef på Bonnier, och Per Holknekt, föreläsare, entreprenör och livscoach.

Frida Boisen

Med sin position som digital chef på ett av Sveriges ledande mediebolag utmanar och lyfter hon digitaliseringsfrågan i samhälle dagligen genom att på internationell nivå föreläsa på temat. Hon har mottagit The INMA Awards inom kategorin Best use of Social Media på tidningsvärldens Oscarsgala, och när hon inte agerar sociala medier-expert på SVT:s Gomorron Sverige jobbar hon aktivt för att driva frågan om jämställdhet och skolvärldens utveckling. Hon är en sann digital inspiratör, utsedd digital ledare och navigerar på ett säkert sätt den stora massan genom den digitala världens möjligheter.

Per Holknekt

Han är föreläsaren, entreprenören och livscoachen som med kända märken som Odd Molly och Svea i sin varumärkesryggsäck skapat 31 företag och varumärkesresor genom åren, där somliga gått hela vägen till Nasdaq. Per visar på ett föredömligt sätt med sin inställning och passion hur man på ett framgångsrikt sätt nyttjar digitala kanaler för att förmedla en upplevelse och ett budskap som tränger vilket varumärke som helst genom bruset. Idag dominerar han LinkedIn-scenen och berör Sverige med ämnen som entreprenörskap, inspiration, ledarskap och att vända på livet, och är på så sätt en sann digital influencer.