Vem är Årets digitala influencer 2017?

Den 25 november delar vi ut utmärkelsen Årets digitala influencer 2017 på Considgalan i Stockholms Stadshus. Vem vill du ska få ta emot utmärkelsen? Nominera ett digitalt föredöme som du tycker bör uppmärksammas lite extra senast den 23 oktober!

I en tid där digitaliseringen blir allt mer påtaglig i såväl våra liv som i samhället vill vi uppmärksamma någon av de som driver digitaliseringsfrågan framåt på ett alldeles särskilt föredömligt sätt lite extra. Det var därför vi förra året lanserade utmärkelsen Årets digitala influencer, där tre digitaliseringsföredömen stod som nominerade och som slutligen togs emot av Sofie Lindblom, då innovationschef på Spotify.

Nu är det dags att än en gång utse en värdig vinnare av detta prestigefyllda pris, som delas ut på Considgalan i Stockholms Stadshus den 25 november. Vinnaren kommer utses av en Consid tillsatt expertjury. Vem vill du ska få ta emot utmärkelsen? Nominera ett digitalt föredöme som du tycker bör uppmärksammas lite extra via formuläret nedan senast den 23 oktober!

Läs mer om utmärkelsen i vårt pressmeddelande!

Bild på Beatrice Carpvik

Beatrice Carpvik

Varumärkesansvarig
0769-43 02 27
beatrice.carpvik@consid.se

Nominera till Årets digitala influencer!