Vem blir Årets digitala influencer och Årets eQualizer 2018?

Sedan 2016 har vi delat ut utmärkelsen Årets digitala influencer. Nu är det dags att nominera föredömen till såväl denna som vår ytterligare utmärkelse som gör entré i år och som går i jämställdhetens tecken – Årets eQualizer 2018. Varmt välkommen att nominera föredömen inom digitalisering och jämställdhet senast den 8 oktober!

Årets digitala influencer initierades 2016 och har sedan dess stått med såväl nominerade som vinnare som på olika sätt drivit digitaliseringsfrågan framåt på ett föredömligt sätt och på detta vis verkar som digitala föredömen i Sverige idag. Tidigare vinnare är Sofie Lindblom, då innovationschef på Spotify och idag vd för innovationsbolaget ideation360, och Per Holknekt, entreprenör, föreläsare och livscoach. I år lanserar vi även Årets eQualizer, en utmärkelse med fokus på jämställdhetsarbete inom IT-sektorn. 

Årets digitala influencer 2018 delas ut till en individ som under året drivit digitaliseringsfrågan framåt på ett föredömligt sätt och i och med detta fått betyda mycket för den digitala utvecklingen i Sverige. 

Årets eQualizer 2018 delas i år ut för första året, och syftar till att premiera en individ som på ett föredömligt sätt drivit jämställdhetsfrågan inom IT-branschen framåt under det senaste året och därmed fått spela en betydande roll när det kommer till en utveckling i rätt riktning i branschen framledes.

NOMINERA SENAST DEN 8 OKTOBER! 

Nomineringen är öppen till och med den 8 oktober. Det finns ingen begränsning för hur många individer du kan nominera. Skicka in din nominering via formuläret nedan.

 

Considgalan

Considgalan
0769-43 02 27
considgalan@consid.se

Nominera till Årets digitala influencer & Årets eQualizer 2018!