Vi bygger Göteborg och Malmös vassaste digitalbyråer.

Det går fort när man har roligt. Och hos oss på Consid går det verkligen undan. Vår senaste satsning i form av etablering av byråverksamhet i Göteborg och Malmö är startskottet på en svindlande resa som vi med spänning ser fram emot – resan att bygga regionernas vassaste digitalbyråer. Är du sugen på att haka på?

Ett engagemang utöver det vanliga, med kunder och anställda i fokus, och full fart framåt. Det är Consid i ett nötskal. Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag inom digital marknadsföring, kommunikation och försäljning, och vi tar oss an nya utmaningar med stort resultat- och kvalitetsfokus. Kort och gott – vi ser till att våra kunder blir bäst i världen på det de gör genom att ta vara på den digitala världens möjligheter.

Den senaste tiden har vi utvecklat vårt snabbväxande affärsområde Consid Communication, inom vilket vi erbjuder ett heltäckande tjänsteutbud inom marknadsföring och kommunikation. Tänk ”reklambyrå” – men lägg till en värld av digitala möjligheter, alltså. Inom Communication jobbar vi idédrivet, varumärkesbyggande och långsiktigt med våra kunder, i både analoga och digitala kanaler. Vi är en nytänkande, erfaren och strategisk kommunikations- och marknadsföringspartner som erbjuder allt från annonsproduktion till varumärkesplattformar.

Vi skapar digitala tjänster och upplevelser som engagerar hundratusentals människor varje dag, och våra medarbetare brinner för att analysera, guida och förverkliga digitala idéer och koncept. Vi skapar kundlösningar och plattformar där affärsnytta, användarupplevelse och teknik samspelar. På riktigt. I och med detta är vi en digital partner med ett helhetserbjudande som omfamnar hela värdekedjan från analys, strategi, bärande idé och koncept till färdig lösning och optimering. Vi är partnern som utmanar, driver på och levererar.

Nu etablerar vi vår byråverksamhet i Göteborg och Malmö, där vi söker en mängd digitala förmågor som vill vara med och bygga regionernas vassaste digitalbyråer.

Vi letar just nu efter Göteborg och Malmös skarpaste webbprojektledare, UX-designers, interaktionsdesigners, digitala Art Directors, front end utvecklare, webbutvecklare – you name it. Alla som kan tänkas vara med och driva Consid Communication i Syd- och Mellansverige med bravur.

Är du sugen på att haka på?

Tveka inte – ansök idag!

Bild på Carin Frid

Carin Frid

Ansvarig Communication Göteborg
0706-24 29 25
carin.frid@consid.se
Bild på Johan Forsberg

Johan Forsberg

Ansvarig Communication Malmö

johan.forsberg@consid.se
Bild på Douglas Lindevall

Douglas Lindevall

VD/Affärsområdeschef Consid COmmunication
0709 – 77 10 03
douglas.lindevall@consid.se

Är du vår nästa digitala förmåga?