Ge ditt barns klass en (g)Kod jul och den bästa tänkbara julklappen – en programmeringsutbildning med Consid Youth Education!

Programmeringsutbildningar för två olika skolklasser, YouTube-serie med enkla hands on-tips, Minecraft Day för över 100 barn och temadagen Bring Your Child to Work Day är bara några av de initiativ vi tagit inom ramarna för Consid Youth Education för att främja ett teknikintresse i ung ålder och vara med och förändra framtidsutsikterna för den kompetensbrist som råder inom IT-branschen. Nu vill vi önska dig en riktigt (g)kod jul genom att erbjuda ditt barns klass att ta del av nästa programmeringsutbildning och därmed vara med på vägen mot ett Sverige i fortsatt framkant. Nominera ditt barns klass senast 19 december!

Vad kommer programmeringsutbildningen innebära?

Under programmeringsutbildningen kommer klassen bland annat få testa på att bygga sina alldeles egna hemsidor. Programmeringsutbildningen kommer hållas på skolan eller på ett av våra kontor beroende på vad som passar bäst på orten där den vinnande klassen finns.

Nominera ditt barns klass nedan senast den 19 december och ge den chansen att ta del av en programmeringsutbildning de sent ska glömma!

Bild på Beatrice Carpvik

Beatrice Carpvik

Varumärkesansvarig

Nominera ditt barns klass här!