Grattis, Helsingborg!

Nu kommer Consid till er – ett av Sveriges snabbast växande bolag inom IT, management och digital marknadsföring. Man brukar säga att det går fort när man har roligt. Och hos oss på Consid går det verkligen undan. Till följd av vår nyetablering söker vi nu regionens vassaste kompetens inom IT, Management och digital marknadsföring som vill vara med på vår svindlande tillväxtresa.

Ett engagemang utöver det vanliga, med kunder och anställda i fokus, och full fart framåt. Det är Consid i ett nötskal. Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag inom digital marknadsföring, kommunikation och försäljning, och vi tar oss an nya utmaningar med stort resultat- och kvalitetsfokus. Kort och gott – vi ser till att våra kunder blir bäst i världen på det de gör genom att ta vara på den digitala världens möjligheter.

Vi skapar digitala tjänster och upplevelser som engagerar hundratusentals människor varje dag, och våra medarbetare brinner för att analysera, guida och förverkliga digitala idéer och koncept. Vi skapar kundlösningar och plattformar där affärsnytta, användarupplevelse och teknik samspelar. På riktigt. I och med detta är vi en digital partner med ett helhetserbjudande som omfamnar hela värdekedjan från analys, strategi, bärande idé och koncept till färdig lösning och optimering. Vi är partnern som utmanar, driver på och levererar.

Vi letar just nu efter dig med en rejäl vinnarinstinkt som vill vara med och bygga Consid i Helsingborg och stärka vår närvaro och leverans i hela södra Sverige. Är du dessutom sugen på att ta nästa steg i din karriär och utvecklas i din yrkesroll är Consid det perfekta valet av arbetsgivare. Här finns alla möjligheter i världen att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vi älskar nämligen att göra idéer till verkligheter och se individer växa, utvecklas och ta sig an nya roller.

Vi söker till vårt nya kontor i Helsingborg allt ifrån digitala strateger och projektledare till dig med en mer teknisk inriktning som kan se dig själv i en roll som arkitekt eller utvecklare. Du får mer än gärna ha erfarenhet av plattformar som Episerver, Sitecore, Adobe Experience Manager och/eller Oracles plattformar för webb och e-commerce.

Är det dig vi är ute efter?

Tveka inte – ansök idag och bli en del av Consid i Helsingborg!

Vill du bli en del av Consid i Helsingborg?