Ready for an Intelligent Office?

I dagens uppkopplade samhälle finns inte det traditionella kontoret kvar, istället pendlar människor mellan att arbeta på ett fysiskt kontor, ett fik, affärsresor eller bekvämt från soffan hemma - oberoende av tid och rum. En väl fungerande digital arbetsplats är idag en förutsättning för att din organisation ska vara attraktiv och sätter produktivitet, samarbete och mobilitet i första rummet - något vi valt att kalla för det intelligenta kontoret. Nu bjuder vi in till frukostföredrag på våra kontor runtom i landet för att visa hur du nyttjar dagens möjligheter för att effektivisera just din arbetsplats.

 

 

En intelligent arbetsplats kan få ut mer av potentialen hos varje medarbetare och arbetsstyrkan som helhet för att snabbt kunna möta och överträffa kundernas förväntningar. Men, utan någon tydlig behovsbild eller styrning leder den digitala arbetsmiljön snarare till motsatsen - ineffektivitet och frustation. Att bygga digitala arbetssätt som planerats för de människor som ska arbeta i den skapar en innovativ, snabbrörlig och flexibel arbetsplats. Vi tror de flesta medarbetarna idag är vana vid en digital tillvaro, men är den optimerad och anpassad?

Microsoft har länge varit ledande inom digitala lösningar för arbetsplatser där SharePoint och Office 365 utgör ett centralt och högt prioriterat område inom Consid. Med expertkompetens inom en rad olika affärssområden och ett Gold certified partner-samarbete med Microsoft har vi möjlighet att leverera en unik och heltäckande lösning anpassad att möta behovet för din arbetsplats idag och i framtiden. 

 

frukostföredrag - The intelligent office

Under oktober månad håller vi frukostföredrag på våra kontor runtom i landet, där vi inspirerar till att  ta steget mot den intelligenta arbetsplatsen. Genom att visa praktiska tillämpningar och lyckade implementationer kommer vi visa på hur ni skapar en mobil arbetsplats som bidrar till ökad produktivitet och nöjdare medarbetare. Vi bjuder dessutom på en trendspaning med de allra senaste nyheterna gällande dagens och framtidens arbetsplats. Anmäl dig och dina kollegor till din ort här. 

Malmö 4 oktober
Linköping 10 oktober
Norrköping 11 oktober
Göteborg 17 oktober
Jönköping 19 oktober
Stockholm 24 oktober
Uppsala 25 oktober

Har du ej möjlighet att delta? Vi kommer gärna ut och håller ett skräddarsytt föredrag för dig och dina kollegor, visa ditt intresse genom att kontakta oss nedan. 

The Intelligent Office, för vem och varför? Vi passade på att ställa fem frågor till Henrik Jacobsson, lösningsarkitekt och områdesansvarig SharePoint / Office 365, som ni kommer träffa under vår roadshow under oktober månad. Läs hans svar här!

Bild på Daniel Persson

Daniel Persson

Business developer Office 365 / Sharepoint
0735-33 19 84
daniel.persson@consid.se
Bild på Henrik Jacobsson

Henrik Jacobsson

Affärsområdeschef Modern Workplace
0769-47 54 09
henrik.jacobsson@consid.se
Bild på Marcus Olivelund

Marcus Olivelund

områdesansvarig office 365 i Göteborg
0733-51 99 99
marcus.olivelund@consid.se