Sponsored by: Consid's Java Team

Hos oss jobbar delar av Sveriges vassaste Java-kompetens. Men vi vet att det finns fler hungriga Java-utvecklare där ute. Därför har vårt Java Team valt att sponsra ett urval av er duktiga Java-lovers som ännu inte blivit en del av oss med hela vår Java-kollektion. Är du en av de vi sponsrat, blir du sugen på att se innehållet i vår Java-kollektion – eller är du helt enkelt nyfiken på att bli en del av vårt Java Team? Nåväl, då har du hittat alldeles rätt!

Java-mönstrade strumpor. Tidernas snyggaste Java-poster. Och så ett diplom, förstås. En Java-T-shirt. Och så vårt alldeles egna kaffe, rostat med kärlek i närheten av vårt huvudkontor och ackompanjerat av den snyggaste Java-kaffeburken vi skådat och en take away-mugg för utvecklare på språng. Ja men ni hör ju. Det sponsorpaket som vi satt ihop till ett urval av Sveriges vassaste Java-kompetens, som ännu inte blivit en del av Consids Java Team men nu alltså är sponsrade av oss, går inte av för hackor. Vi vill å det varmaste gratulera var och en av er, exklusivt utvalda Java-utvecklare där ute, som sponsrats av vårt alldeles egna Java Team. 

Och för dig som ännu inte blivit sponsrad – hoppet är absolut inte ute! Vi söker de vassaste av Java-utvecklare till våra kontor i Uppsala, Göteborg, Sundsvall, Jönköping, NorrköpingStockholm och Malmö. Är du den vi är ute efter? Ansök idag och ta chansen att bli en del av, tja, låt oss kalla det Sveriges vassaste Java Team – Consids Java Team.

Bild på Adrian Andersson

Adrian Andersson

Biträdande Rekryteringsansvarig
0731-58 79 88
adrian.andersson@consid.se

Ansök om att bli en del av Consid's Java Team!