Är det dags att komma hem? Få 70 000 kronor i hemvändarbidrag!

Lämnade du din gamla hemstad för att känna på en högre puls för några år sedan? Kanske hittade du drömjobbet i drömstaden och drog iväg för att testa något nytt? Kanske har du sakta men säkert börjat längta hem – hem till ett annat tempo, grönare natur, barnvakter, vänner och familj? Summa summarum – är det dags att komma hem? Vi söker just nu en mängd kompetenser till våra kontor i Jönköping, Örebro, Norrköping, Linköping, Ljungby, Sundsvall, Värnamo och Växjö och lanserar därför konceptet Hemvändarverket; ett hemvändarbidrag om 70 000 kronor till dig som längtar hem och behöver en kick i baken för att ta ditt pick och pack och återvända dit du hör hemma – och börja jobba på Consid, förstås. Som om det inte vore nog vill vi även hjälpa dig med kontakter för flytt, bostad, jobb till din respektive och en bra start i din nygamla stad för barnen. Välkommen hem!

Vad är Hemvändarverket?

Hemvändarverket är vårt koncept i form av ett hemvändarbidrag om 70 000 kronor till de som väljer att flytta hem till någon av orterna Jönköping, Örebro, Norrköping, Linköping, Ljungby, Sundsvall, Värnamo och Växjö och börjar jobba hos oss på Consid. 

Vem söker vi?

Vi söker allt ifrån projektledare till testare, testledare, utvecklare, arkitekter och grafiska designers – för att bara nämna ett urval. Se alla våra lediga tjänster här.

När är sista ansökningsdagen?

Vi håller Hemvändarverket öppet hela våren. Ansök senast den 31 augusti! 

Får man något mer än ett hemvändarbidrag?

Det vill vi lova. Consid är en arbetsgivare som bryr sig om sina anställda – på riktigt. Vi sitter på mängder av kontakter, och är själva ett riktigt gott gäng. Därmed har vi även möjlighet att hjälpa dig med att förmedla kontakter för flytthjälp, bostad och andra praktikaliteter som rör det stora projekt som en flytt innebär, såväl som att din respektive får rekryteringskonsultation från våra egna rekryteringskonsulter för att hitta ett jobb i er nya stad.

Vi lovar att ta väl hand om dig!

Ansök senast den 31 augusti – och få 70 000 kronor i hemvändarbidrag!

Kampanjen är nu avslutad.

Bild på Anita Beslic

Anita Beslic

Rekryteringsansvarig
0769-43 02 38
anita.beslic@consid.se