Sugen på storstadspuls? Börja jobba på vårt Stockholmskontor - vi fixar boende innanför tullarna!

Är du sugen på en ny fas i livet? Vill du fylla din vardag med en kombination av storstadspulsen i Stockholm och spännande uppdrag på ett av Sveriges absolut snabbast växande bolag inom IT, management och digital marknadsföring? Nu är din tid! Just nu erbjuder vi nämligen garanterad hjälp att hitta lägenhet innanför tullarna, i utbyte mot att du flyttar till Stockholm och börjar jobba för oss.

Vi vet att ni är många där ute som är sugna på storstadspuls och nya utmaningar i karriären. Men också att en stor bromskloss är det faktum att svårigheten i att hitta boende i Stockholm är lika självklar som att isglass smälter en varm dag i juli. Vi har dock en lösning för detta dilemma. Om du är sugen på storstadspuls – och spännande uppdrag hos oss, som är ett av Sveriges absolut snabbast växande bolag inom IT, management och digital marknadsföring – så ska vi se till att hjälpa dig genom att hjälpa dig hitta boende innanför tullarna när du bestämt dig för att flytta hit!

Vadå, fixar ni en lägenhet mitt i lokala Stockholm, bara sådär?

Jajamen. Det gäller att ha kontakter. Om du vill flytta hit och bli en del av vårt Stockholms-crew genom att addera den kompetens du besitter och som vi är ute efter just nu så ser vi till att hjälpa dig hitta boende.

Och jobbet då?

Vi jobbar med stora, globala kunder i svindlande spännande projekt på daglig basis. Just nu söker vi .NET-utvecklare, testledare, testare, CMS-utvecklare, CMS-arkitekter, Art Director/grafiska designers, SharePoint-utvecklare, Java-utvecklare, webbutvecklare, digitala strateger och webbprojektledare till vårt kontor i Stockholm. Om du kvalar in under någon av dessa kategorier – i kombination med din längtan efter storstadspuls, förstås – så är vi övertygade om att det är till oss du ska söka dig.

Hur gör jag för att ansöka?

Det är lika enkelt som 1, 2, 3. Du bifogar ditt CV i nedan formulär och låter oss veta vilken tjänst du är intresserad av, eller helt enkelt vilken kompetens du besitter. Vi går igenom samtliga ansökningar och återkopplar om en intervju blir aktuell.

Kampanjen är nu avslutad.

Bild på Anita Beslic

Anita Beslic

Rekryteringsansvarig
0769-43 02 38
anita.beslic@consid.se