The future starts here.

Consid är en arbetsgivare som sätter medarbetarnas och kundernas bästa i första rummet. Vi arbetar i en öppen, engagerande och rolig miljö och maximerar alltid genomslagskraften av goda idéer. Hos oss har du chans att utvecklas och växa som individ, oavsett ålder och erfarenhet.

VI ÄR ETT AV 100 SVENSKA KARRIÄRFÖRETAG!

Utmärkelsen Karriärföretagen delas ut av Jobtip. Utmärkelsen delas ut till de 100 svenska bolag som för yrkesverksamma är mest spännande att jobba på. Tusentals bolag granskas och utvärderas utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, internationell räckvidd, internt och externt employer brand med mera.

2016 fick vi för första gången ta emot denna prestigefyllda utmärkelse, och efter en lång process av analyser, djupintervjuer och mätningar står det nu klart att vi kvalificerat oss för utmärkelsen även för 2017!

Läs mer om utmärkelsen här!

The future starts here.

På Consid kommer du bli utmanad i din yrkesroll. Vår målsättning är att göra verklig skillnad för våra uppdragsgivare och sticka ut i förhållande till våra konkurrenter. För att lyckas i detta sammanhang spelar dina talanger och egenskaper en avgörande roll. Vi letar efter dig som eftersträvar personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Vi har några av världens största företag och organisationer bland våra uppdragsgivare. Vi möjliggör intressen att medverka i globala miljöer, samtidigt som vi har en uppsjö av lokalt utmanande och stimulerande uppdrag. Vi vet att våra medarbetares prioriteringar förändras under sin livscykel, inte minst beroende på den privata situationen. Inom Consid stödjer och underlättar vi för våra kollegor oberoende av var man befinner sig i livet.

Consid arbetar för att främja lika möjligheter ifråga om arbete, anställningsförhållande och andra relaterade villkor och möjlighet till vidareutveckling. Vår jämställdhetsplan är övergripande och revideras årligen. Vi har en uttalad strategi att verka för en jämn fördelning av arbetsuppgifter i vardagen och att motverka könsmärkning av olika positioner och sysslor. Hos oss är det viktigt att finna balansen mellan arbete, familj och fritid.

Bild på Anita Beslic

Anita Beslic

Rekryteringsansvarig
0769-43 02 38
anita.beslic@consid.se
Bild på Malin Wilander

Malin Wilander

HR-ansvarig
0769-43 02 50
malin.wilander@consid.se