The future starts here.

Consid är en arbetsgivare som sätter medarbetarnas och kundernas bästa i första rummet. Vi arbetar i en öppen, engagerande och rolig miljö och maximerar alltid genomslagskraften av goda idéer. Hos oss har du chans att utvecklas och växa som individ, oavsett ålder och erfarenhet.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare bland mellanstora bolag!

I undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare, som görs av Universum, betygsätter medarbetare runtom i Sverige sina nuvarande arbetsgivare utifrån intern identitet, nöjdhet och vilja att rekommendera sin arbetsgivare, samt intresse för att byta jobb. I fjol blev vi utsedda till bästa arbetsgivaren inom IT och digital transformation och slutade på en andra plats över samtliga bolag i Sverige. Vi är mycket stolta över att i år ha blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare i kategorin mellanstora arbetsgivare sett över samtliga branscher i Sverige.

 

VI ÄR KARRIÄRFÖRETAG - FYRA ÅR I RAD!

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till ett exklusivt antal arbetsgivare i Sverige. Utmärkelsen  är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. Syftet med Karriärföretagen är att hjälpa yrkesverksamma - speciellt för studenter och Young Professionals - i sitt val av arbetsgivare samt utmärka de organisationer som bedriver ett gediget och professionellt arbete med employer branding. Vi är makalöst stolta över att ha blivit utsedda till ett av Sveriges 100 Karriärföretag både 2016, 2017, 2018 och 2019!

Läs mer om utmärkelsen här!

The future starts here.

På Consid kommer du bli utmanad i din yrkesroll. Vår målsättning är att göra verklig skillnad för våra uppdragsgivare och sticka ut i förhållande till våra konkurrenter. För att lyckas i detta sammanhang spelar dina talanger och egenskaper en avgörande roll. Vi letar efter dig som eftersträvar personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid. Så, vad kan du förvänta dig av Consid som arbetsgivare?

BALANCE

Våra anställda är vår främsta tillgång – utan dem, inget Consid. Genom att jobba med några av landets främsta förmågor inom sina områden skapar vi ett starkt team som vi verkligen bryr oss om. På riktigt. För oss är det av yttersta vikt att våra anställa trivs på jobbet och hittar en sund balans mellan arbete och fritid – vi vill skapa en verklig effekt i våra medarbetares liv och situation. Det berömda livspusslet är inte det enklaste att hantera alla gånger. På Consid är vi otroligt måna om att våra medarbetares balans mellan arbete och fritid är sund. Genom verklig förståelse, engagemang och respekt för våra medarbetares livssituation skapar vi effekt i deras liv.

COMPETENCE

Hos oss står din kompetens i fokus, och vi vet att behovet av kompetensutveckling ser olika ut från individ till individ. Därför anpassar vi din kompetensutveckling efter dina individuella behov, befintliga och kommande uppdrag, önskemål och kompetens. Utveckling på dina villkor, helt enkelt.

DREAM TEAM

På Consid sätter vi laget först – och inte vilket lag som helst. Här är du omringad av delar av Sveriges vassaste kompetens och blir en del av ett team som tillsammans bygger det företag som vi alltid själva velat jobba i och som kvalitetsmedvetna kunder vill jobba med. Och på resan har vi vansinnigt roligt tillsammans. Låter lite som ett drömlag, va?

Bild på Anita Beslic

Anita Beslic

HR- och rekryteringsansvarig
Bild på Magdalena Persson

Magdalena Persson

Teamleader HR (Föräldraledig)