VI DIGITALISERAR VÄRLDEN - BLI EN DEL AV VÅR RESA

Consid är ett av landets snabbaste växande IT-bolag och alla våra 1000 medarbetare arbetar dagligen med att skapa ett Sverige i digital framkant. Vi anser att kulturen på våra 19 kontor är det viktigaste vi har och känslan hos oss är öppen, entreprenöriell och familjär. Hos oss får du dessutom jobba med spännande kunder inom flertalet olika branscher och utveckla högteknologiska lösningar i kombination med nya innovationer.

Välkommen till Sveriges bästa arbetsgivare bland mellanstora bolag!

I undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare, som görs av Universum, betygsätter medarbetare runtom i Sverige sina nuvarande arbetsgivare utifrån intern identitet, nöjdhet och vilja att rekommendera sin arbetsgivare, samt intresse för att byta jobb. I fjol blev vi utsedda till bästa arbetsgivaren inom IT och digital transformation och slutade på en andra plats över samtliga bolag i Sverige. Vi är mycket stolta över att i år ha blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare i kategorin mellanstora arbetsgivare sett över samtliga branscher i Sverige.

 

VI ÄR KARRIÄRFÖRETAG - FYRA ÅR I RAD!

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till ett exklusivt antal arbetsgivare i Sverige. Utmärkelsen  är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. Syftet med Karriärföretagen är att hjälpa yrkesverksamma - speciellt för studenter och Young Professionals - i sitt val av arbetsgivare samt utmärka de organisationer som bedriver ett gediget och professionellt arbete med employer branding. Vi är makalöst stolta över att ha blivit utsedda till ett av Sveriges 100 Karriärföretag både 2016, 2017, 2018 och 2019!

Läs mer om utmärkelsen här!

#NEXTLEVEL

Som medarbetare på Consid förändrar du världen. Vår vision är att skapa ett företag med landets främsta experter inom IT och kommunikation – så att vi tillsammans kan skapa förändringar på riktigt, oavsett om du arbetar som SiteVision-utvecklare, är expert på RPA eller är UX-Designer. Det jobb som du dagligen utför bidrar till ett mer digitalt Sverige – och det är vårt mål. Vad händer exempelvis när Arbetsförmedlingen får en ny hemsida? Kanske är vi då med och bidrar till minskad arbetslöshet i landet. Hos oss blir du utmanad i din yrkesroll och vi letar efter dig som eftersträvar personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

KULTUR

Vår främsta tillgång är våra anställda – de är kärnan i Consids verksamhet. Vi tror på balans. För oss är det av yttersta vikt att våra anställda trivs på jobbet och hittar en sund balans mellan arbete och fritid. Detta förverkligas genom ett gott ledarskap, engagemang och respekt för våra medarbetares livssituation.

Att ständigt utvecklas och nå nya nivåer på din personliga resa är också av yttersta vikt för oss, därför anpassar vi kompetensutveckling efter dina individuella mål. Utveckling på dina villkor, helt enkelt.

Hos oss arbetar vi som ett lag, det är tillsammans som vi når nya nivåer. På Consid är du omringad av landets vassaste kompetens inom IT och som en del av vårt team utvecklar du Sveriges digitalisering framåt. 

Bild på Anita Beslic

Anita Beslic

HR- och rekryteringsansvarig
Bild på Magdalena Persson

Magdalena Persson

Teamleader HR (Föräldraledig)