.NET-arkitekt till Linköping

Med våra värdeord entreprenörskap, engagemang och effekt som grundstomme tar vi oss an projekt för mängder av spännande kunder. Hos oss bjuds det på en hisnande fart, spännande utmaningar, och framför allt – vi har otroligt roligt tillsammans! I rollen som .Net-arkitekt på vårt Jönköpingskontor får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Ansök idag för att bli en del av vår värld av high performers!

I rollen som .NET-arkitekt på Consid i Linköping jobbar du, tillsammans med dedikerade utvecklare, för att bygga smarta, hållbara och långsiktiga lösningar till våra kunder i närområdet samt andra delar av landet. Tillsammans med våra övriga .NET-utvecklare och .NET-arkitekter skapar du förutsättningar för en hållbar struktur och därmed goda leveranser till våra kunder.

Som person lägger du stor vikt vid kvalité och tillsammans med kund finner du rätt lösningar som ger maximal effekt av vår leverans. Vi tror dessutom att du trivs med att dela med dig av erfarenheter och därmed öka dina kunder och kollegors kompetens ytterligare.

Din kompetens:

  • Mångårig erfarenhet som .NET-arkitekt eller lång erfarenhet som systemutvecklare med ambition att bli systemarkitekt.
  • Erfarenhet av agila projekt.
  • Erfarenhet av projekt som drivs i tätt samarbete med kund.
  • Relevant utbildning inom området.
  • Talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av rollen som konsult.
  • Frontendutveckling med moderna frontendramverk som React.js, Angular och Vue.
  • Erfarenhet av .NET-applikationer med molnplattformarna Azure, AWS och Google Cloud.

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Lisa Thörn

Lisa Thörn

Rekryterare Norrköping

Ansökningsformulär