.NET-utvecklare med spets inom e-commerce till Göteborg

Med våra värdeord entreprenörskap, engagemang och effekt som grundstomme tar vi oss an projekt för mängder av spännande kunder. Hos oss bjuds det på en hisnande fart, spännande utmaningar, och framför allt – vi har otroligt roligt tillsammans! I rollen som .NET-utvecklare med särskild spets inom e-commerce på vårt Göteborgskontor får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Ansök idag för att bli en del av vår värld av high performers!

Vill du bidra till vårt utvecklingsteam inom Episerver, CMS och Commerce? Vi söker nu efter dig som brinner för programmering och har ett stort intresse för webb och e-commerce. I rollen som .NET-utvecklare på Consid utgår du från vårt Göteborgskontor, där du i ditt dagliga arbete utvecklar kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder. Din roll som konsult tar du, med en stor dos nyfikenhet och lika mycket engagemang, dig an och skapar våra kunders framtida IT-system.

Din kompetens:

  • Du har tidigare erfarenhet av backend-utveckling med fokus på .NET, MVC och SQL Server
  • Du har tidigare erfarenhet av utveckling med C# i .NET-framework
  • Du har tidigare erfarenhet inom webb och e-commerce

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av PIM-plattformar eller EpiServer/CMS/Commerce/Find samt jobbat med inRiver PIM
  • Erfarenhet av Scrum eller liknande arbetsmetoder
  • Erfarenhet av konsultrollen

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Linda Glans

Linda Glans

Teamleader rekrytering Göteborg

Ansökningsformulär