.NET-utvecklare till Värnamo

Med våra värdeord entreprenörskap, engagemang och effekt som grundstomme tar vi oss an projekt för mängder av spännande kunder. Hos oss bjuds det på en hisnande fart, spännande utmaningar, och framför allt – vi har otroligt roligt tillsammans! I rollen som .Net-utvecklare på vårt Värnamokontor får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Ansök idag för att bli en del av vår värld av high performers!

I rollen som .NET-utvecklare på Consid utgår du från vårt Värnamokontor, där du i ditt dagliga arbete utvecklar kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder. I din roll som konsult tar du, med en stor dos nyfikenhet och lika mycket engagemang, dig an och skapar våra kunders framtida IT-system. Vi har mängder med nationella och internationella kunder vilka vi hjälper såväl lokalt som på distans från vårt kontor i centrala Värnamo. Tillsammans hittar vi en arbetssituation som du trivs med!

Din kompetens:

  • Du har tidigare erfarenhet av utveckling med C# i .NET-framework.
  • Du har en relevant utbildning i området.
  • Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska.

Meriterande:

  • Erfarenhet av frontendutveckling med ramverk som React.js, Vue.js och Angular.
  • Erfarenhet av konsultrollen.
  • Erfarenhet av agila utvecklingsmetoder.
  • Erfarenhet/intresse för .NET-applikationer med molnplattformar som Azure, AWS och Google Cloud.

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Tobias Magnusson

Tobias Magnusson

Teamleader rekrytering Småland

Ansökningsformulär