Webbutvecklare till Växjö

Med våra värdeord entreprenörskap, engagemang och effekt som grundstomme tar vi oss an projekt för mängder av spännande kunder. Hos oss bjuds det på en hisnande fart, spännande utmaningar, och framför allt – vi har otroligt roligt tillsammans! I rollen som webbutvecklare på vårt Växjökontor får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Ansök idag för att bli en del av vår värld av high performers!

I rollen som Webbutvecklare på Consid skapar du kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder. Vi tror att du är en person som är strukturerad, självgående, social och har ett stort intresse för kundens affär samtidigt som du bidrar till vår interna kultur. Vi lägger stor vikt vid att du vill och kan bidra till gruppens dynamik och därmed Consids framtida utveckling.

Konsultrollen ger dig möjlighet att skapa våra nationella och internationella kunders framtida webblösningar och själv styra din vardag. Vi jobbar i ett agilt team från våra lokaler i centrala Växjö där du har god möjlighet att utvecklas tillsammans med gruppen och skapa lösningar i teknikens framkant.

Din kompetens:

  • Tidigare erfarenhet av webbutveckling med CMS.
  • Erfarenhet av C# .NET (Gärna ASP.NET MVC).
  • Talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska.

Meriterande:

  • Erfarenhet av att utveckla lösningar i EPiServer och/eller Sharepoint
  • Javascript med ramverk som React.js, Vue.js och Angular.js.
  • Erfarenhet av molnlösningar med Azure, AWS och eller Google Cloud.
  • Förståelse för Continuous Integration samt Continuous Deploy (Octopus Deploy).
  • Erfarenhet av konsultrollen.

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Tobias Magnusson

Tobias Magnusson

Teamleader rekrytering Småland

Ansökningsformulär