Account Manager till Örebro

Med våra värdeord entreprenörskap, engagemang och effekt som grundstomme tar vi oss an projekt för mängder av spännande kunder. Hos oss bjuds det på en hisnande fart, spännande utmaningar samtidigt som vi har otroligt roligt tillsammans! I rollen som Account Manager på vårt Örebrokontor får du möjlighet att utveckla dina idéer och dig själv. Är du en HIGH-PERFORMER som brinner för att skapa relationer, värde och affärsnytta? Då är det här jobbet för dig. In och ansök redan idag!

I rollen som Account Manager på Consid är din främsta uppgift att proaktivt skapa och utveckla nya affärsmöjligheter samt vidareutveckla affärsrelationer och samarbeten med vår befintliga kundbas. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut men arbetar tätt tillsammans med övrig säljkår, regionsansvariga samt rekryteringsansvariga. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för kundavtal, kundrelationer och kundutveckling baserat på en egen säljbudget. Dina uppgifter innebär bland annat att aktivt söka nya kundrelationer, formulera och utforma modernt offert- och marknadsmaterial. 

Din kompetens:

  •  Du har 1-3 års arbetslivserfarenhet, gärna ifrån en bransch med hög aktivitetsnivå. (tex rekrytering/bemanning)

  • Högskoleutbildning eller motsvarande.

  • Försäljningen är din passion och du älskar känslan av framgång och att göra nya affärer.

  • Du är konkurrenskraftig och har hög energinivå.

  • Du är van att arbeta med KPI och du blir ännu mer motiverad av att nå ett uppsatt mål.

  • Du trivs med att ringa potentiella kunder för första gången, och samtidigt tycker du om att bygga kundrelationer.

  • Du pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

  • Du tycker om att arbeta i en dynamisk atmosfär där du kan få mycket utbyte av dina kollegor.

  • Det är viktigt för dig att delta i sociala evenemang med dina kollegor utanför jobbet och fira er framgång tillsammans.

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Sandra Andersson

Sandra Andersson

Teamleader rekrytering Mälardalen

Ansökningsformulär