BI-utvecklare till Malmö

Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas i sina olika roller.

Som BI-konsult kommer du i ditt arbete att hjälpa våra kunder att utveckla BI-lösningar i världsklass. Du arbetar med både större och mindre kundprojekt från behovsanalys, kravställning, bearbetning av data och sedan visualisera och presentera så väl lösningar som insikter. Rollen innefattar utveckling och anpassning av kunders datalager och du fungerar också som stöd till våra kunder. Du kommer dessutom att analysera, designa och implementera ETL-flöden för att säkerställa god prestanda, spårbarhet och säkerhet. Arbetet innebär en hel del kundkontakt och du kommer arbeta i antingen QlikView eller PowerBI.  

Din kompetens:

  • Mycket goda kunskaper i antingen PowerBI, QlikView eller QlikSense
  • Goda kunskaper i SQL-utveckling/kodning och MS SQL-serveradministration
  • Erfarenhet av Informations- och datamodellering för datalager 

Meriterande:

  • Goda kunskaper gällande ETL/Data Warehouse-utveckling med Microsoft:s BI-plattform
  • Erfarenhet av ETL/DW-automation – i exempelvis TimeXtender
  • Erfarenhet av andra BI/DW-plattformar (IBM, SAP, Oracle eller SAS)
  • Erfarenhet av programmering i Python eller R
  • God förmåga att uttrycka sig väl på svenska, engelska i såväl tal som skrift

Men var inte rädd om du saknar något av detta. På Consid söker vi mer efter person och tror att andra erfarenheter kan vara viktiga.

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Tanja Alilovic

Tanja Alilovic

Rekryterare

Ansökningsformulär