CMS-arkitekt till Jönköping

Med våra värdeord entreprenörskap, engagemang och effekt som grundstomme tar vi oss an projekt för mängder av spännande kunder. Hos oss bjuds det på en hisnande fart, spännande utmaningar, och framför allt – vi har otroligt roligt tillsammans! I rollen som CMS-arkitekt på vårt Jönköpingskontor får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Ansök idag för att bli en del av vår värld av high performers!

I rollen som CMS-arkitekt på Consid utgår du från vårt huvudkontor i centrala Jönöping, där du i ditt dagliga arbete är med och levererar arkitektur och digitala plattformar i världsklass. Som CMS-arkitekt guidar du tekniska utvecklingsteam och designar lösning/arkitektur baserat på ledande plattformar och miljöer för digitala kanaler – alltsammans med en stor portion av nyfikenhet och lika stort engagemang. 

I din roll som CMS-arkitekt tror vi att du behöver vara en god kommunikatör där du kan koppla samman dina kunskaper om digitala medier med en förståelse för kundernas behov. Vi tror att du är van att arbeta med etablerade CMS-plattformar, PIM och DAM såsom EPiServer, Sitecore, Sitevision, Inriver, Stebo och QBank. Som person trivs du lika bra tillsammans med kunder som med vårt utvecklingsteam.

Din kompetens:

  • Minst 5 års erfarenhet av arkitektur, integration och utveckling av komplexa CMS, PORTAL, PIM och E-handelsprojekt.
  • Dokumenterade certifieringar och utbildning inom området.
  • Lång erfarenhet av CMS som EPiServer, Sitecore och/eller Sitevision.
  • Erfarenhet av Continuous Integration och Continuous Deploy.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av att jobba med projekt mot medelstora eller stora bolag inom såväl privat som offentlig sektor.
  • Erfarenhet av projekt med internationell prägel.
  • Tidigare erfarenhet av att jobba med projekt som sträcker sig över flera kanaler.
  • Erfarenhet av rollen som konsult.

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Jenny Falk

Jenny Falk

Rekryterare Småland

Ansökningsformulär