CMS-arkitekt till Stockholm

Med våra värdeord entreprenörskap, engagemang och effekt som grundstomme tar vi oss an projekt för mängder av spännande kunder. Hos oss bjuds det på en hisnande fart, spännande utmaningar, och framför allt – vi har otroligt roligt tillsammans! I rollen som CMS-arkitekt på vårt Stockholmskontor får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Ansök idag för att bli en del av vår värld av high performers!

I rollen som CMS-arkitekt på Consid utgår du från vårt kontor i centrala Stockholm, där du i ditt dagliga arbete är med och levererar arkitektur och digitala plattformar i världsklass. Som CMS-arkitekt guidar du tekniska utvecklingsteam och designar lösning/arkitektur baserat på ledande plattformar och miljöer för digitala kanaler – alltsammans med en stor portion av nyfikenhet och lika stort engagemang. 

Din kompetens:

  • Minst 5 års erfarenhet av arkitektur, integration och utveckling av komplexa CMS, PORTAL, PIM och E-handelsprojekt
  • Dokumenterade certifieringar och utbildning inom området
  • Erfarenhet och vana att jobba med etablerade CMS-plattformar så som EpiServer, Sitecore, Sitevision och InRiver inom .NET/Microsoftteknik
  •  därför tror vi att du är en god kommunikatör med förmåga att koppla samman dina kunskaper om digitala medier med en förståelse för kundernas behov. Vi tror också att du är van att arbeta med etablerade CMS -plattformar såsom EPiServer, Sitecore, Sitevision, InRiver inom .NET/Microsoftteknik. Som person gillar du att umgås med kunder och kollegor, arbetar gärna i team och sätter dig snabbt in i nya verksamheter och miljöer.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av att jobba med projekt mot medelstora eller stora bolag inom såväl privat som offentlig sektor
  • Erfarenhet av projekt med internationell prägel
  • Tidigare erfarenhet av att jobba med projekt som sträcker sig över flera kanaler
  • Erfarenhat av rollen som konsult

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Skicka din ansökan i dag!

Ansökningsformulär