Data Scientist till Helsingborg

Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt - ta chansen och vänd dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas i sina olika roller.

Som Data Scientist på Consid kommer du få chansen att vara med och träna upp AI-algoritmer och andra matematiska modeller för våra kunder. Du kommer vara med i hela processen från att samla in och standardisera data, bygga modell till att visualisera och redovisa resultatet inför kund. 

I din roll kommer du få möjlighet att arbeta i en organisation där data genomsyrar allt vi gör, du kommer ingå i ett team bestående av Data Scientists, Data Engineers, Machine Learning Engineers och BI-Utvecklare. Tillsammans försöker vi sporra varandra och dela erfarenheter.

Din kompetens:

Vi söker någon som har ett stort intresse för data och algoritmer. Du tar gärna egna initiativ, tycker om att arbeta med olika projekt och vi tror du har följande kompetenser:

  • Erfarenhet med applicering av ML-algoritmer
  • God kunskap inom Python eller R
  • God kunskap inom SQL eller annan hantering av databaser
  • Högskoleutbildning inom matematik, statistik eller datavetenskap 

Meriterande:

Meriterande är det om du har någon av följande kompetenser också;

  • Erfarenhet med att hantera data i pandas
  • Kunskap inom skLearn, Tensorflow, h2o.ai eller liknande algoritm-paket.
  • Erfarenhet av att jobba med ostrukturerade data 

Men var inte rädd om du saknar något av detta. På Consid söker vi mer efter person och tror att andra erfarenheter kan vara viktiga. 

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Tanja Alilovic

Tanja Alilovic

Rekryterare

Ansökningsformulär