Digital Producent till Norrköping

Med våra värdeord entreprenörskap, engagemang och effekt som grundstomme tar vi oss an projekt för mängder av spännande kunder. Hos oss bjuds det på en hisnande fart, spännande utmaningar, och framför allt – vi har otroligt roligt tillsammans! I rollen som Digital Producent på vårt Norrköpingskontor får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Ansök idag för att bli en del av vår värld av high performers!

I rollen som Digital Producent arbetar du i flera olika typer av projekt, tillsammans med bland annat designers, utvecklare, grafiska formgivare och copywriters. Du är delaktig i hela processen från idé till utförande, och skapar och publicerar löpande uppdateringar, marknadsföring och content på bl.a. sociala medier, hemsidor och nyhetsbrev. Vi söker dig som är idérik och nytänkande, men också kunnig och noggrann inom det tekniska hantverket.

Du har en viktig roll när det gäller att säkerställa kvalitet och att kundens guidelines följs i produktionerna. Du bygger goda relationer med kunder och beställare, och har ett ansvar för att informera dina kollegor, belysa problem och att lösa dem. Självklart har du också stort intresse av att hålla både dig själv och dina kollegor uppdaterade inom det senaste inom digital marknadsföring.

Din kompetens:

  • Relevant utbildning inom grafisk design, medieproduktion eller webbutveckling.
  • Kunskap och erfarenhet kring den digitala världens utveckling.
  • God förståelse för produktion och publikation av innehåll i sociala och digitala kanaler. 

Meriterande: 

  • Erfarenhet av att jobba med Wordpress.
  • Erfarenhet av att jobba med Photoshop/Sketch.
  • Erfarenhet och kunskap om sökmotoroptimering.

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Samuel Löfgren

Samuel Löfgren

Rekryterare

Ansökningsformulär