Digital Produktionsledare till Consid Communication

Med våra värdeord entreprenörskap, engagemang och effekt som grundstomme tar vi oss an projekt för mängder av spännande kunder. Hos oss bjuds det på fartfyllda projekt, spännande utmaningar, och framför allt – vi har otroligt roligt tillsammans! I rollen som digital produktionsledare på vårt kontor i Stockholm får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Ansök idag för att bli en del av vår värld av high performers!

Consid söker en Digital Produktionsledare till Stockholmskontoret. Vårt affärsområde Communication som driver UX-affären och även mer traditionella marknadsföringsaffärer expanderar kraftigt och här är du del i ett glatt gäng i ett roligt bolag. Consid toppar Universums lista över Sveriges Bästa Arbetsgivare för medelstora bolag i år och men återfanns i topp inom kategorin IT och digital transformation redan året innan.

Din vardag:

Du jobbar nära en projektledare och tillsammans driver ni många olika projekt och produktioner för olika typer av uppdragsgivare och branscher. Du känner dig hemma när du gör tidplaner, budgetar och avstämningar med kund och du får saker att hända och har ordning och reda. Du driver även vissa projekt helt själv. Du har löpande dialog med säljorganisationen för att identifiera affärsmöjligheter och optimera våra resurser kopplat till uppdrag i Stockholmsområdet. Du matchar dessa mot befintliga uppdrag och förfrågningar i samråd med andra resursansvariga produktionsledare och projektledare.

Du ansvarar också för inköp, viss content-produktion och kvalitetssäkring. Du har kontakt med samtliga underleverantörer som är delaktiga i produktionen. Du har löpande kontakter med den interna arbetsgruppen, kunden och underleverantörer samt andra personer inom Consid.

Dessa delar ingår även i rollen:
• Kundkontakt – delta i möten, skriva kontaktrapporter och ansvara för uppföljning av möten
• Projektadministration och projektstyrning
• Tidplaner 
• Offerter/kostnadsberäkningar mot kund i samråd med projektledare
• Uppföljning av ekonomi mot/tillsammans med projektledare och ekonomiavdelning
• Arkivering och avslut av projekt
• Skapa case av avslutade projekt

Din kompetens:

Du har bred erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och erfarenhet från olika typer av projekt och kanaler, allt från webb och andra utvecklingsprojekt till sociala kampanjer. Stor förståelse för konsultaffären med fokus på UX/UI och digital transformation.

Meriterande:

• Erfarenhet från kommunikationsbranschen / IT-branschen
• Erfarenhet från Wordpress och/eller andra plattformar
• Vana att hantera sociala kanaler

Är det något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Marika Bråson

Marika Bråson

Rekryterare

Ansökningsformulär