Digital specialist till Linköping

Med våra värdeord entreprenörskap, engagemang och effekt som grundstomme tar vi oss an projekt för mängder av spännande kunder. Hos oss bjuds det på en hisnande fart, spännande utmaningar, och framför allt – vi har otroligt roligt tillsammans! I rollen som digital specialist på vårt kontor i Linköping får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Ansök idag för att bli en del av vår värld av high performers!

I rollen som digital specialist kommer du ansvara för att generera kostnadseffektiv relevant paid och organisk trafik samt analys av densamma åt våra kunder. Du skapar, genomför och analyserar fantastiska digitala marknadsföringsinsatser, över flertalet digitala kanaler, med ett fokus på SEM, SEO och paid social.  Du kommer med stöd av digital strateg och av övriga byråfunktioner ansvara för uppsättning, optimering och analys av paid social inom framför allt i nuläget facebook, instagram & linkedin. Som en av våra digitala specialister har du även stor förståelse för både on page och teknisk SEO, och arbetar med SEO-strategi och projekt åt våra kunder med syfte att öka deras synlighet samt närvaro på sökmotorer, både internationellt och nationellt.

Vi söker dig som är erfaren inom digital marknadsföring och har en tydlig ROI-fokus, som den specialist du är har du förståelse för inte bara ditt eget expertområde utan även övergripande marknadsföring & konverteringsflöden. Vi ser att du har erfarenhet från framgångsrika större search- & social-kampanjer samt SEO-projekt, antingen från kund- eller byråsidan. Som person är du strukturerad, driven och har en god kommunikativ förmåga. 

 Din kompetens:

  • Minst två till tre års erfarenhet av performance marketing från konsult eller kundsidan, minst på nationell nivå.
  • Ett analytiskt "number crunching"-sinne med starkt konversteringsmindset.
  • Du är en power user i Google analytics, Google ads, Facebook ads manager och Linkedin campaign manager.
  • Djup kunskap inom SEO, SEM, paid social och eventtracking och remarketing.
  • Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

 Meriterande:

  • Högskoleutbildning inom marketing/digital marketing eller relevant arbetserfarenhet.
  • Erfarenhet av att jobba med CRM och marketing automation-plattformar (tex hubspot). 

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Samuel Löfgren

Samuel Löfgren

Rekryterare

Ansökningsformulär