Episerver-arkitekt till Linköping

Med våra värdeord entreprenörskap, engagemang och effekt som grundstomme tar vi oss an projekt för mängder av spännande kunder. Hos oss bjuds det på en hisnande fart, spännande utmaningar, och framför allt – vi har otroligt roligt tillsammans! I rollen som EpiServer-arkitekt på vårt Linköpingskontor får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Ansök idag för att bli en del av vår värld av high performers!

I rollen som Episerver-arkitekt guidar du tekniska utvecklingsteam och designar lösning/arkitektur baserat på ledande plattformar och miljöer för digitala kanaler. Du har erfarenhet av att jobba enligt projektmodellen Scrum och av att genomföra workshops och hålla i presentationer. Därför tror vi att du är en god kommunikatör med förmåga att koppla samman dina kunskaper om digitala medier med en förståelse för kundernas behov. 

Din kompetens:

  •  Minst 5 års erfarenhet av arkitektur, integration och utveckling av EpiServer, version 6 eller senare verisoner
  • Tidigare erfarenhet av e-handelsprojekt
  • Dokumenterade certifieringar och utbildning inom området

Meriterande:

  • Erfarenhet av att jobba med projekt mot medelstora eller stora bolag inom såväl privat som offentlig sektor
  • Tidigare erfarenhet av internationella projekt
  • Erfarenhet av projekt som sträcker sig över flera kanaler
  • Tidigare erfarenhet av rollen som konsult

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Lisa Thörn

Lisa Thörn

Rekryterare Norrköping

Ansökningsformulär