Karlskronas vassaste java-utvecklare!

Med våra tre värdeord entreprenörskap, engagemang och effekt som grundstomme tar vi oss an projekt för mängder av spännande kunder. Hos oss bjuds det på hisnande fart, spännande utmaningar och framförallt har vi fantastiskt roligt tillsammans!

Jag heter John och jag jobbar som utvecklare på Consid i ett team som är i behov av förstärkning av fler vassa utvecklare. En av anledningarna till att jag valt Consid är att jag får möjlighet till att utveckla både mina idéer och mig själv. Jag får chans att arbeta med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder och med erfarna kollegor, där alla sätter kvalitét i främsta fokus.

En vanlig arbetsdag börjar med Standup-möte där teamet samlas för att diskutera och planera dagen där alla får vara delaktiga att komma med förslag eftersom vi arbetar Agilt. Därefter gäller det att tackla sina utmaningar, allt från programmering, jaga kunskap om specifika problem eller delta i möten. Jag arbetar dagligen med Java och ofta i kombination med Amazon Web Services. För mig är det lika viktigt att förstå tekniken som att förstå kundens affärslogik och jag brinner för att leverera värde hos kunden jag arbetar för. Tempot växlar beroende på kundens behov, men det viktigaste är att jag har hög kvalitet i leveransen.

Under uppstarten på Consid började jag jobba i ett projekt inom Javascript, med ramverken Angular och React. Något jag inte var bekant med sedan tidigare, utan där jag gavs en möjlighet att utvecklas och känna mig delaktig i företaget.

Jag är utbildad inom systemutveckling och flera i mitt team har även någon form av teknisk utbildning och erfarenhet från tidigare arbeten. Det viktigaste är inte utbildningen utan att du gillar att arbeta i team och har flera års erfarenhet av utveckling inom Java och/eller .Net.

Min ledare Patrik, är mån om att alla ska trivas och må bra hos oss. Han finns alltid nära till hands, är öppen, kommunikativ och ser till att teamen har rätt förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb tillsammans.

I Karlskrona är vi nästan 30 konsulter som arbetar tillsammans i ett öppet klimat med glad och härlig stämning där vi respekterar, hjälper och stöttar varandra. Vi är ett blandat gäng där några av oss spelar padel och utövar spinning varje vecka medan andra hänger på kontoret för brädspel och matlagning. Våra aktiviteter är såklart frivilliga att delta i.

Vill du bli min nya kollega?

Varmt välkommen med din ansökan till vår rekryterare Anna Gustafsson, med ett personligt brev, CV eller din Linked-in profil! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervjuer löpande. För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Anna Gustafsson, 0733- 18 70 62 alt. anna.gustafsson@consid.se 

Vi är Sveriges mest snabbväxande IT-bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT,           management och digital marknadsföring. Hos oss är medarbetaren i största fokus, utan dem – inget Consid!


Skicka din ansökan i dag!

Bild på Anna Gustafsson

Anna Gustafsson

Teamleader rekrytering Blekinge

Ansökningsformulär