Junior CMS-utvecklare till Stockholm

Som junior CMS- utvecklare på Consid kommer du att arbeta med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder. Vi tror att du är en person som är strukturerad, självgående och social samt har ett stort intresse för kundens affär. Konsultrollen ger dig möjlighet att skapa våra kunders framtida IT-system. Då Consid fortsätter att expandera och har många nya spännande uppdrag hos våra kunder söker vi förstärkning till vårt kontor i Stockholm.

I rollen som junior CMS-utvecklare på Consid arbetar du med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder. Du arbetar strukturerat, självgående och med ett stort intresse för kundens affär. I rollen som konsult är du med och skapar våra kunders framtida IT-system. 

Din kompetens:

  • Goda kunskaper inom tekniker och verktyg för webbutveckling
  • Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska 

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av CMS-verktyg som SharePoint eller EpiServer
  • Tidigare erfarenhet av rollen som konsult
  • Erfarenhet av Scrum eller liknande arbetsmetoder

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Skicka din ansökan i dag!

Ansökningsformulär