Key Account Manager till Uppsala

Med våra värdeord entreprenörskap, engagemang och effekt som grundstomme tar vi oss an projekt för mängder av spännande kunder. Hos oss bjuds det på en hisnande fart, spännande utmaningar, och framför allt – vi har otroligt roligt tillsammans! I rollen som Key Account Manager på vårt Uppsalakontor får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Ansök idag för att bli en del av vår värld av high performers!

I rollen som Key Account Manager på Consid är din främsta uppgift att proaktivt skapa och utveckla nya affärsmöjligheter samt vidareutveckla affärsrelationer och samarbeten med vår befintliga kundbas. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut men arbetar tätt tillsammans med övrig säljkår, regionsansvariga samt rekryteringsansvariga. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för kundavtal, kundrelationer och kundutveckling baserat på en egen säljbudget. Dina uppgifter innebär bland annat att aktivt söka nya kundrelationer, formulera och utforma modernt offert- och marknadsmaterial. 

Din kompetens:

  • Civilekonom- eller civilingenjörsexamen, gärna med inriktning industriell ekonomi eller motsvarande
  • God förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska samt engelska
  • B-körkort

Meriterande: 

  • Fötroendeuppdrag vid sida av studier
  • Känsla för grafisk design vad det gäller att skapa förstklassigt sälj- och marknadsmaterial
  • Tidigare erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning inom IT och/eller bemanning
  • Affärs- och resultatdriven med god förmåga att skapa goda relationer

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Matilda Niemi

Matilda Niemi

Teamleader Rekrytering Uppsala

Ansökningsformulär