NFK-praktik hos Consid

Consid är en arbetsgivare som sätter medarbetarnas och kundernas bästa i första rummet. Vi arbetar i en öppen, engagerande och rolig miljö och maximerar alltid genomslagskraften av goda idéer. Hos oss har du chans att utvecklas och växa som individ, oavsett ålder och erfarenhet.

Nu har du chansen att göra din praktik hos oss!

På din praktik på Consid i Jönköping ska du, i team med andra studiekollegor, driva projekt tillsammans med en eller flera av våra erfarna utvecklare. Projekten inleds med uppstart tillsammans med kund eller projektledare och ska under praktiken mynna ut en färdig lansering. Projekten ämnar att lära studenterna hur det är att arbeta i ett agila team, vad det innebär att jobba på Consid och även fördjupa studenternas tekniska färdigheter. Vi lägger därför väldigt stor vikt på studentens intresse för kod och teknik vid intervjufasen. Intervjufasen inleds i mitten av December där sista dagen för ansökan är 3 December. Teamet ska innehålla studenter från programmen Grafisk design och Webbutveckling samt Datateknik, mjukvaruutveckling och mobila plattformar.

Efter ansökan kommer du bli kallad för ett personligt möte där vi dels presenterar upplägget för praktiken men även får lära känna dig ytterligare.

Vi ser gärna att du som praktiksökande skickar in din ansökan så fort som möjligt då kallelse till intervju sker löpande. Personligt brev och CV är inte ett måste men mottages gladeligen.

Vill du vara med och göra ett faktiskt projekt hos Sveriges bästa arbetsgivare? Ta då chansen och ansök nedan! Sista ansökningsdatum är 3 December.

Skicka din ansökan i dag!

Ansökningsformulär