Rekryterare till Göteborg

Med våra värdeord entreprenörskap, engagemang och effekt som grundstomme tar vi oss an projekt för mängder av spännande kunder. Hos oss bjuds det på en hisnande fart, spännande utmaningar, och framför allt – vi har otroligt roligt tillsammans! I rollen som rekryterare på vårt Göteborgskontor får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Ansök idag för att bli en del av vår värld av high performers!

I rollen som rekryterare på Consid arbetar du med att hitta våra framtida medarbetare genom nya och kreativa vägar samtidigt som du jobbar med traditionell headhunting. Du kommer att ha en aktiv roll i att stödja våra kontorsansvariga i rekryteringsprocessen och i ditt ansvarsområde ingår bland annat att hitta rätt kompetens till aktuell kravprofil för att säkerställa kandidatinflödet till Göteborgsregionen. Detta innebär framförallt att kartlägga marknaden och att aktivt kontakta potentiella kandidater, samt att genomföra intervjuer och bedöma kandidater. Fokus är på rekrytering, men i rollen ingår även marknadsföring vid arbetsmarknadsmässor och planering av olika personalevent, samt andra arbetsuppgifter med personalvård som huvudsyfte.

Din kompetens:

  • Du har en akademisk examen inom personalvetenskap eller motsvarande 
  • Talar flytande svenska och engelska 

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av rekrytering eller försäljning, gärna inom IT-brancshen
  • God datorvana

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Anna Kaiser

Anna Kaiser

Rekryterare

Ansökningsformulär