Rekryterare till Mälardalen

Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Som karriärföretag för 4e året i rad, med 7 raka gasellutmärkelser och prisade som årets bästa arbetsgivare 2017 och 2018 är Consid en samling high-performers som blandar mycket skratt och glädje med att fira många segrar tillsammans. Är du en HIGH-PERFORMER som vill vara med och fortsätta bygga upp Consid Mälardalen som regionens ledande IT-konsultbolag? I så fall har du hamnat helt rätt. Välkommen!

I rollen som rekryterare på Consid arbetar du med att hitta våra framtida medarbetare genom nya och kreativa vägar samtidigt som du jobbar med traditionell headhunting. Du kommer att ha en aktiv roll i att stödja våra kontorsansvariga i rekryteringsprocessen och i ditt ansvarsområde ingår bland annat att hitta rätt kompetens till aktuell kravprofil för att säkerställa kandidatinflödet till Örebro- och Västeråskontoret. Detta innebär framförallt att kartlägga marknaden och att aktivt kontakta potentiella kandidater, samt att genomföra intervjuer och bedöma kandidater. Fokus är på rekrytering, men i rollen ingår även marknadsföring vid arbetsmarknadsmässor och planering av olika personalevent, samt andra arbetsuppgifter med personalvård som huvudsyfte.

Din kompetens:

Du har en akademisk examen inom personalvetenskap eller motsvarande
Talar flytande svenska och engelska


Meriterande:

Tidigare erfarenhet av rekrytering eller försäljning, gärna inom IT-brancshen

Är detta något för dig? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan, innehållandes personligt brev och CV. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Sandra Andersson

Sandra Andersson

Rekryterare

Ansökningsformulär