Rekryterare till Malmö

Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Som karriärföretag för 4e året i rad, med 7 raka gasellutmärkelser och prisade som årets bästa arbetsgivare 2017 och 2018 är Consid en samling high-performers som blandar mycket skratt och glädje med att fira många segrar tillsammans. Är du en HIGH-PERFORMER som vill arbeta med rekrytering av nya medarbetare till vårt Malmö/Helsingborgskontor? I så fall har du hamnat helt rätt. Välkommen!

I rollen som rekryterare på Consid arbetar du med att hitta våra framtida medarbetare genom nya och kreativa vägar samtidigt som du jobbar med traditionell headhunting. Du kommer att ha en aktiv roll i att stödja våra kontorsansvariga i rekryteringsprocessen och i ditt ansvarsområde ingår bland annat att hitta rätt kompetens till aktuell kravprofil för att säkerställa kandidatinflödet till Malmö- och Helsingborgskontor. Detta innebär framförallt att kartlägga marknaden och att aktivt kontakta potentiella kandidater, samt att genomföra intervjuer och bedöma kandidater. Fokus är på rekrytering, men i rollen ingår även marknadsföring vid arbetsmarknadsmässor och planering av olika personalevent, samt andra arbetsuppgifter med personalvård som huvudsyfte.

Din kompetens:

Du har en akademisk examen inom personalvetenskap eller motsvarande. 
Talar flytande svenska och engelska


Meriterande:

Tidigare erfarenhet av rekrytering eller försäljning, gärna inom IT-branschen.

Är detta något för dig? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan, innehållandes personligt brev och CV. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Goran Nikolic

Goran Nikolic

Teamleader rekrytering Göteborg

Ansökningsformulär