Sitecore-utvecklare till Jönköping

Med våra värdeord entreprenörskap, engagemang och effekt som grundstomme tar vi oss an projekt för mängder av spännande kunder. Hos oss bjuds det på en hisnande fart, spännande utmaningar, och framför allt – vi har otroligt roligt tillsammans! I rollen som Sitecore-utvecklare på vårt Jönköpingskontor får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Ansök idag för att bli en del av vår värld av high performers!

Roll:

I din roll som Sitecore-utvecklare på Consid jobbar du inhouse tillsammans med erfarna utvecklare och levererar stora publika webbplatser till välkända varumärken. Projekten som levereras från vårt Sitecore-team sträcker sig över längre tidsperioder och skiljer sig markant mot de mindre webblösningar som ofta kopplas samman med andra CMS-verktyg. En vardag för dig som Sitecore-utvecklare på Consid i Jönköping innebär även att du får bekanta dig med GIT vad gäller versionshantering, Octopus/TeamCity för deploy och Visual Studio som IDE. Om du inte har erfarenhet av ovan nämnda tekniker finns det all möjlighet att lära sig detta hos oss!

Om dig:

Vi tror att du som person är nyfiken, ödmjuk och prestigelös i ditt sätt att vara. Dessutom tror vi att du gillar att jobba i grupp och att du vill bidra till gruppens prestation. Om du utöver detta även är en god kollega i allmänhet så vet vi att du kommer att passa in med resten av teamet!

Din kompetens:

  • Minst 1-2 års dokumenterad erfarenhet av att utveckla i C# .NET
  • God kunskap i Javascript
  • Relevant postgymnasial utbildning

Meriterande:

  • Jobbat med MVC
  • Erfarenhet av GIT och Octopus deploy
  • Tidigare erfarenhet av konsultrollen
  • Erfarenhet av att jobba enligt projektmodellen Scrum 
  • Tidigare erfarenhet av Sitecore

Låter det intressant? Välkommen att skicka in CV och ditt personliga brev! Startdatum är enligt överenskommelse och vi kommer att kalla in för möte löpande. Om du har ytterligare frågor gällande rollen eller om Consid i allmänhet är du varmt välkommen att höra av dig till mig. Mina kontaktuppgifter finner du nedan!

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Tobias Magnusson

Tobias Magnusson

Teamleader rekrytering Småland

Ansökningsformulär