SiteCore-utvecklare till Nyköping

Med våra värdeord entreprenörskap, engagemang och effekt som grundstomme tar vi oss an projekt för mängder av spännande kunder. Hos oss bjuds det på en hisnande fart, spännande utmaningar, och framför allt – vi har otroligt roligt tillsammans! I rollen som Sitecore-utvecklare på vårt Nyköpingskontor får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Ansök idag för att bli en del av vår värld av high performers!

Brinner du för CMS i allmänhet och Sitecore i synnerhet? Älskar du utmaningen i att översätta kundens behov till en teknisk lösning? Vill du jobba hos Sveriges vassaste Sitecore-partner? Consid innehar både den högsta partnerstatusen Platinum Implementation Partner, samt sitter med i Sitecores Strategic Advisory Council för att vidareutveckla plattformen tillsammans med Sitecore och ett exklusivt antal utvalda partners. Om detta stämmer in på dig så är det hos oss du ska jobba! Vi söker vassa Sitecore-stjärnor till vårt Nyköpingskontor där vi arbetar med en rad mycket spännande kunder i Sitecoreteknikens absoluta framkant.

Din kompetens:

  • Mycket goda kunskaper i C#, ASP.Net och förstår webbens struktur och utmaningar.
  • Du har lång erfarenhet av content management
  • Utmärkt svenska i tal och skrift.

Meriterande:

  • Erfarenhet av gränssnittsutveckling och moderna tekniker som HTML5, CSS,Javascript, REST, Json.
  • Certifierad inom Sitecore
  • Arbetat som konsult

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Inna Nikichina

Inna Nikichina

Rekryterare Nyköping

Ansökningsformulär