Spontanansökan till Consid Nyköping

Nu kommer Consid – ett av Sveriges snabbast växande bolag inom IT, management och digital marknadsföring – till Nyköping. Man brukar säga att det går fort när man har roligt och hos oss på Consid går det verkligen undan. Till följd av vår nyetablering söker vi nu regionens vassaste kompetens inom IT, management och digital marknadsföring som vill vara med på vår svindlande tillväxtresa.

Ett engagemang utöver det vanliga, med kunder och anställda i fokus, och full fart framåt. Det är Consid i ett nötskal. Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag inom digital marknadsföring, kommunikation och försäljning, och vi tar oss an nya utmaningar med stort resultat- och kvalitetsfokus. Kort och gott – vi ser till att våra kunder blir bäst i världen på det de gör genom att ta vara på den digitala världens möjligheter.

Vi letar just nu efter dig med en rejäl vinnarinstinkt som vill vara med och bygga Consid i Nyköping och stärka vår närvaro och leverans på östkusten. Är du dessutom sugen på att ta nästa steg i din karriär och utvecklas i din yrkesroll är Consid det perfekta valet av arbetsgivare. Här finns alla möjligheter i världen att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vi älskar nämligen att göra idéer till verkligheter och se individer växa, utvecklas och ta sig an nya roller. Det är därför vi blivit utsedda till Karriärföretag fyra år i följd och Sveriges bästa arbetsgivare.

Blir du nyfiken på Consid?

Tveka inte – skicka en spontanansökan och berätta vem du är. Vi ses gärna över en fika eller lunch och berättar mer om oss!

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Inna Nikichina

Inna Nikichina

Rekryterare Nyköping

Ansökningsformulär