Webbprojektledare till Stockholm

Med våra värdeord entreprenörskap, engagemang och effekt som grundstomme tar vi oss an projekt för mängder av spännande kunder. Hos oss bjuds det på en hisnande fart, spännande utmaningar, och framför allt – vi har otroligt roligt tillsammans! I rollen som webbprojektledare på vårt Stockholmskontor får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Ansök idag för att bli en del av vår värld av high performers!

I rollen som webbprojektledare på Consid utgår du från vårt kontor i centrala Stockholm, där du i ditt dagliga arbete har en viktig roll vid införsäljningen av projekt samt att leda ditt team i arbetet från koncept och design till produktion och förvaltning. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra workshops och hålla i presentationer där du med god kommunikativ förmåga förklarar kopplingen mellan digitala medier i relation till kundens behov.

Din kompetens:

  • Minst 5 års erfarenhet av att driva webbrelaterade projekt, gärna från en digitalbyrå eller webbyrå
  • Vi tror också att du är van att arbeta med etablerade CMS -plattformar såsom EPiServer, Sitecore, Sitevision, Drupal, Wordpress etc. 
  • Kompetens inom agila arbetsmetoder

Meriterande:

  • Erfarenhet av att jobba med projekt mot medelstora eller stora bolag inom såväl privat som offentlig sektor
  • Tidigare erfarenhet av en eller flera av följande delar: projektledning, teamledning, strategi, konceptutvecklin, SEO, informationsstruktur, wireframes, specifikationer, som alla ingår i digitala utvecklingsprojekt 
  • Erfarenhet av rollen som konsult

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Skicka din ansökan i dag!

Bild på Anton Henziger

Anton Henziger

Teamleader rekrytering Stockholm

Ansökningsformulär