Q Rendezvous - Your venue for #nextlevel!

Q Rendezvous är Consids jämställdhetplattform och har som syfte att få fler kvinnor att intressera sig för IT/tech-branschen. Idag håller vi event landet över och samarbetar med flera spännande bolag med mål att skapa förändring på riktigt. Var med när Sveriges ledande och framtida kvinnor inom IT och digitalisering samlas för knyta värdefulla relationer och dela med sig av idéer och erfarenheter. Är du intresserad av att delta? Hör av dig till oss – vi ser fram emot att träffa dig!

Har du någon gång mött en person där du, efter mötet, känt dig inspirerad och full av känslan "I can do it"? Vi tror att sådana möten är nyckeln till att nå nya mål, oavsett om det handlar om vardagsmål, karriärsmål eller livsmål. Q Rendezvous by Consid erbjuder en plattform för dig som vill nå #nextlevel. Du får möjlighet att träffa branschaktuella profiler, som inspirerar dig till att våga ta nästa steg på din personliga resa. Vi tror att det enskilda mötet är otroligt viktigt, men vi tror också att det finns en enorm kraft i att hjälpas åt och bana väg för varandra. Genom att dela med sig av kontakter, erfarenheter och insikter hjälper vi varandra att på riktigt förändra den bransch vi verkar i och gemensamt bygga den framtidsbild som vi tror på. Q Rendezvous välkomnar alla kvinnor med den gemensamma faktorn, rollen och/eller intresset för IT och digitalisering. Tills vi ses, njut av bra insikter från våra kvinnor inom plattformen här - QR x 3minTalk!

Nyfiken på våra tidigare event?

Vi har under de senate åren anordnat en mängd event på olika platser, med aktuella teman och profiler. I ovan film har vi samlat best of-moments från 2017 års event, där du får en inblick i hur några av våra tidigare event har sett ut och här har vi samlat ytterligare info om samtliga av våra tidigare event.  

Q Rendezvous på sociala medier 

För att hålla dig uppdaterad om vad som komma skall, få del av inspirerande inlägg, nyheter och samarbeten med aktuella profiler, bör du följa Q Rendezvous på sociala medier. Vi finns på LinkedInFacebook och under följande hashtags: #qrendezvous, #nextlevel, på Instagram. 

Vi ser fram emot att mötas framöver! 
/Q Rendezvous by Consid

Bild på Therese Eriksson

Therese Eriksson

Tf. varumärkesansvarig