Q Rendezvous - Performance is an attitude!

Är du kvinna har IT eller digital kommunikation som en del av din vardag? I så fall är vi övertygade om att Q Rendezvous, vårt kvinnliga nätverk, är något för dig!

Q Rendezvous, Consids kvinnliga nätverk, är en mötesplats där kvinnor intresserade av IT och digital kommunikation kan utbyta erfarenheter och etablera professionella relationer. Alla kvinnor; etablerade i IT-branschen eller i en roll där IT eller digital kommunikation är en stor del av vardagen och studenter hälsas varmt välkomna. Då vi själva verkar i en mansdominerad bransch är jämställdhetsarbete en extra viktig fråga för oss. Nätverket arbetar för kvinnor som vill utbyta erfarenheter och bli starkare i sin yrkesroll. 

Vi finns etablerade på flera orter runtom i Sverige och håller med jämna mellanrum events med inspirerande talare och möjlighet att knyta nya värdefulla kontakter med likasinnade kvinnor. Få en inblick genom vår FILM från Q Rendezvous i Göteborg ovan! Vill du läsa om våra tidigare träffar med nätverket? Check this out!

BLI MEDLEM I NÄTVERKET

 Vill du bli en del av vårt it-nätverk och skapa värdefulla kontakter med kvinnor över hela Sverige? Gå med i vår LinkedIn-grupp Q Rendezvous by Consid och gilla vår sida på Facebook. Här får du också regelbundna uppdateringar om vad som är på gång inom ramarna för nätverket!

 

Vi är många som arbetar för en jämställd bransch. Inför 2017 ville vi lyfta Q Rendezvous till nästa nivå med fler inspirerande talare, häftigare events och ett bredare nätverk - vi har därför valt att samarbeta med tre starka varumärken inom IT-branschen. Nyfiken på våra partners och vilka kvinnor som kommer tala i år? Find out here!

Vi ses snart! // Tjejerna på Consid

Bild på Johanna Björnsund

Johanna Björnsund

Marknadsförare
0733-14 65 34
johanna.bjornsund@consid.se
Bild på Beatrice Carpvik

Beatrice Carpvik

Varumärkesansvarig
0769-43 02 27
beatrice.carpvik@consid.se