Q Rendezvous - Performance is an attitude!

Är du kvinna och har IT eller digital kommunikation som en del av din vardag? I så fall är vi övertygade om att Q Rendezvous, vårt kvinnliga nätverk, är något för dig!

 

Q Rendezvous, Consids kvinnliga nätverk, är en mötesplats där kvinnor intresserade av IT och digital kommunikation kan utbyta erfarenheter och etablera professionella relationer. Alla kvinnor; etablerade i IT-branschen eller i en roll där IT eller digital kommunikation är en stor del av vardagen och studenter hälsas varmt välkomna. Då vi själva verkar i en mansdominerad bransch är jämställdhetsarbete en extra viktig fråga för oss. Nätverket arbetar för kvinnor som vill utbyta erfarenheter och bli starkare i sin yrkesroll. 

Q RENDEZVOUS 2017  - glad sommar!

Denna vår blev helt otrolig! Nyetablering i Göteborg och rekordmånga deltagare. Nu blickar vi framåt med förväntan mot hösten och alla de event och träffar vi har planerade. Håll utkik här inför höstens upplägg, tills dess - ha en fantastisk sommar!

Vill du läsa om våra tidigare träffar med nätverket? Check this out!


Vi är många som arbetar för en jämställd bransch. Inför 2017 ville vi lyfta Q Rendezvous till nästa nivå med fler inspirerande talare, häftigare events och ett bredare nätverk - vi har därför valt att samarbeta med tre starka varumärken inom IT-branschen.

Nyfiken på våra partners och vilka kvinnor som kommer tala i år? Find out here!
 

 

Bli medlem i nätverket

 Vill du bli en del av vårt it-nätverk och skapa värdefulla kontakter med kvinnor över hela Sverige? Gå med i vår LinkedIn-grupp Q Rendezvous by Consid och gilla vår sida på Facebook. Här får du också regelbundna uppdateringar om vad som är på gång inom ramarna för nätverket!

 

Vi ses snart! // Qvinnorna på Consid

Bild på Johanna Björnsund

Johanna Björnsund

Marknadsförare
0733-14 65 34
johanna.bjornsund@consid.se
Bild på Beatrice Carpvik

Beatrice Carpvik

Varumärkesansvarig
0769-43 02 27
beatrice.carpvik@consid.se