Q Rendezvous - Your venue for #nextlevel!

Q Rendezvous är Consids IT-nätverk för kvinnor. Var med när Sveriges ledande och framtida kvinnor inom IT & digitalisering  samlas för att knyta nya värdefulla relationer och dela ideér. Håll utkik här för unika event över hela Sverige. Vi ser fram emot att träffa dig!

Har du någon gång mött en person där du, efter mötet, känner dig inspirerad, taggad och full av känslan "I can do it"? Vi tror att sådana möten är nyckeln för att nå nya mål, oavsett om det handlar om vardagsmål, karriärsmål eller livsmål. Q Rendezvous by Consid erbjuder en plattform för dig som vill nå #nextlevel. Du får möjlighet att träffa branschaktuella profiler, som inspirerar dig till att våga ta nästa steg på din personliga resa. Vi tror att det enskilda mötet är otroligt viktigt, men vi tror också att det finns en enorm kraft i att hjälpas åt och bana väg för varandra. Genom att dela med sig av kontakter, erfarenheter och insikter hjälper vi varandra att på riktigt förändra den bransch vi verkar i och gemensamt bygga den framtidsbild som vi tror på. Q Rendezvous välkomnar alla kvinnor med den gemensamma faktorn, rollen och/eller intresset för IT & digitalisering. Tills vi ses, njut av bra insikter från våra kvinnor inom plattformen här - QR x 3minTalk!

 

Event med Q Rendezvous 

Kommande events:

Q Rendezvous Jönköping

När? Tisdag 13 november kl. 17:30.
Var? Consid Linköping, Lillsjöraden 22, 55320 Jönköping.
Ämne? Test och krav - nyckeln till en lyckad leverans.

 

Q Rendezvous Göteborg

När? Onsdag 14 november kl. 17:30.
Var? Consid Göteborg, Vasagatan 54, 41137 Göteborg.
Ämne? Test och krav - nyckeln till en lyckad leverans.

 

Q Rendezvous Linköping

När? Onsdag 14 november kl. 17:30.
Var? Consid Linköping, Ågatan 53, 58222 Linköping.
Ämne? Digitalt kundbeteende - En framgångsfaktor.

 

Q Rendezvous Uppsala

När? Torsdag 29 november kl. 17-21.
Var? Consid Uppsala, Påvel Snickares Gränd 12, 75320 Uppsala.

 

Nyfiken på våra tidigare event?

Vi har under de senate åren anordnat en mängd event på olika platser, med aktuella teman och profiler. I ovan film har vi samlat best of-moments från 2017 års event, där du får en inblick i hur några av våra tidigare event har sett ut och här har vi samlat ytterligare info om samtliga av våra tidigare event.  

Q Rendezvous på sociala medier 

För att hålla dig uppdaterad om vad som komma skall, få del av inspirerande inlägg, nyheter och samarbeten med aktuella profiler, bör du följa Q Rendezvous på sociala medier. Vi finns på LinkedInFacebook och under följande hashtags: #qrendezvous, #nextlevel, på Instagram. 

Vi ser fram emot att mötas framöver! 
/Q Rendezvous by Consid

Bild på Johanna Hoof

Johanna Hoof

PR-ANSVARIG
Bild på Beatrice Carpvik

Beatrice Carpvik

Varumärkesansvarig