Q Rendezvous in collaboration with...

Vi är flera som brinner för en presentabel bransch. Nu har vi verktygen att göra nätverket vassare, träffas ännu oftare och styrka våra yrkesroller med bredare och djupare kunskap inom IT och digital marknadsföring. Lås oss presentera våra samarbetspartners för Q Rendezvous 2017 - Episerver, inRiver och Sitecore!

Sitecore är global ledare när det gäller programvara för upplevelsehantering. Sitecore Experience Platform hanterar innehåll och tillhandahåller kontextuell information. Det gör att marknadsförare kan leverera innehåll i realtid i den kontext som kunder interagerar med varumärket i alla kanaler. Över 4 400 av världens ledande varumärken vänder sig till Sitecore för att få hjälp med att leverera de personaliserade interaktioner som skapar lojala kunder.

inRiver är marknadsledande inom Product Information Management för B2C och B2B bolag som bedriver handel i multikanal. Företagets dynamiska inRiver PIM plattform gör det enklare att producera, hantera och distribuera perfekt produktinformation - för en kundupplevelse i världsklass i alla säljkanaler på flera språk.

Episerver Digital Experience Cloud™ kombinerar innehåll, e-handel och multi-kanalmarknadsföring i en plattform för att täcka in hela kundcykeln för företag online – från intelligent optimering och leadsgenerering till konvertering och återkommande affärer – med oöverträffad enkelhet att använda. Episerver ger digitala ledare möjlighet att omfamna den digitala transformationen och leverera enastående upplevelser för sina kunder.

 

Q RENDEZVOUS KVINNLIGA TALARE 2017

 

Bild på Elaine Eksvärd

Elaine Eksvärd

Retorikkonsult och VD, Snacka snyggt

Vi är stolta att presentera Elaine Eksvärd, en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter och föreläsare, som kommer att tala på våra två stora event i Göteborg och Stockholm i år. "I en så mansdominerad bransch som it-branschen så känns det extra kul att rusta redan slipade kvinnor i konsten att kommunicera effektivt med alltifrån olika personlighetstyper till besvärliga typer." Vi passade på att ställa fem snabba frågor till Elaine. Läs hela blogginlägget här!

Bild på Lisbeth Chawes

Lisbeth Chawes

Partner Director, Komfo

Lisbeth har mer än 10 år erfarenhet inom digital strategi och affärsutveckling, där hon hjälpt företag som Maersk, Siemens, Jysk och Ikea. Idag driver Lisbeth ett globalt team av partners på Komfo, ett Sitecore ägt företag och Facebooks första nordiska PMD partner. Hennes höga nivå av energi kombinerat med ledarförmåga och omfattande kunskap inom digital marknadsföring resulterade i att hon 2016 blev utnämnd som en av Nordens 50 mest inflytelserika kvinnor inom tech.

Bild på Jenny Westerberg

Jenny Westerberg

Nordisk Marknadschef, Episerver

Jenny arbetar som nordisk marknadschef på EPiServer och har över 15 års erfarenhet att arbeta med kommunikation i digitala kanaler. Hon utvecklar och leder arbetet med att koppla ihop marknadsföring med försäljning och skapa gemensamma processer och målsättningar. ”Vi på Episerver vill självklart vara med och främja professionella relationer mellan alla kvinnor som bygger vår digitala framtid. Därför stödjer vi och engagerar oss i Q Rendezvous”.

Bild på Pernilla Brodd

Pernilla Brodd

Vice President Marketing, inRiver

Pernilla Brodd har lång och omfattande erfarenhet inom global marknadsföring och kommunikation med inriktning på IT-branschen. Idag arbetar hon som Vice President Marketing hos mjukvaruföretaget inRiver där hennes utbredda erfarenhet kommer väl till pass för att fortsatt stärka inRiver’s position som världsledande inom Product Information Management. Innan inRiver har Pernilla även arbetat som Marketing Director/Manager hos Consafe Logistics, Apple Computer, Symantec, Macromedia och Netch Technologies.

Bild på Cecilie Sofie Anker Andersen

Cecilie Sofie Anker Andersen

Business Development, Sitecore Italy

Cecilie Sofie Anker Andersen har arbetat med digital marknadsföring sedan 2008. Hennes bakgrund är e-postmarknadsföring / Lifecycle Campaign Management och CRM. Hon har en Master of Science in Business Administration and International Marketing & Management från Köpenhamn Business School. Idag arbetar hon i Sitecore International som försäljningschef för den italienska marknaden, där hon hjälper stora italienska märken i digitalt förändringsarbete genom att anpassa ny teknik och en kundorienterad kultur.

Bild på Jessica Fardin

Jessica Fardin

Global Marknadschef, Episerver

Jessica är global marknadschef på Episerver där hon leder marknadsavdelningens arbete att skapa ökad efterfrågan och stödja företagets planer för en fortsatt stark tillväxt i Sverige och på den globala arenan.