Q Rendezvous i Uppsala

Är du kvinna och har IT eller digital kommunikation som en del av din vardag? Isåfall är vi övertygade om att Q Rendezvous är något för dig. Nu bjuder vi in till ett inspirerande nätverksevent i Uppsala 25 september.

Det dags att göra come back med vårt kvinnliga nätverk, Q Rendezvous by Consid, i Uppsala. Vi bjuder in till mingel och inspirerande peptalk i ämnet "Leadership in a digital age" på Norrlands Nation, med goda möjligheter till nätverkande med spännande kvinnor från Uppsalas näringsliv.

NÄR? Måndag 25 september, drop in från 17.30
VAR? Norrlands Nation, Västra Ågatan 14
HUR? Mingel, bubbel & tilltugg i kombination med peptalk & nätverkande


Anmäl dig här!

 

 

Peptalk från Lisbeth Chawes!

Under kvällen kommer vi att få lyssna till motivationstalaren Lisbeth Chawes, från Komfo (Sitecore), under ämnet Leadership in a digital age, där hon delar med sig av sina erfarenheter av att grunda ett framgångsrikt mjukvaruföretag vid ung ålder, samt hur dagens och framtidens ledarskap ser ut. Lisbeth som flyger in direkt från Köpenhamn har mer än tio års erfarenhet inom digitala kommunikationsstrategier med fokus på social media marketing. 2016 blev hon utnämnd som en av Nordens 50 mest inflytelserika kvinnor inom tech. 
OBS! Peptalket sker på engelska.


Varmt välkommen till en kväll av inspiration och
stora 
chanser till nya värdefulla relationer!

Beatrice Carpvik

Varumärkesansvarig