Q Rendezvous & Athena i exklusivt samarbete för och med framtidens kvinnliga ledare

Consid och SAAB presenterar stolt Q Rendezvous & Athena i ett exklusivt samarbete 20 november i Linköping. Fyra framstående kvinnliga motivationstalare är inbjudna till att dela med sig av sina erfarenheter under temat How to become a leader of the future. Vi samlar 200 kvinnor på Linköping Konsert & Kongress och inspireras hela kvällen. Varmt välkommen!

Mingel, inspirerande peptalks och nätverkande av högsta rang! Consid och SAAB bjuder in till en kostnadsfri nätverkskväll där två av Östergötlands största kvinnliga nätverk samlas för att ge dig som yrkesverksam kvinna med intresse för IT, teknik och digital kommunikation chansen att ta nästa kliv i din nuvarande eller kommande roll som ledare.

NÄR? 20 november, drop in från 17.00, peptalks från 18.00
VAR? Linköping Konsert & Kongress
HUR? Mingel, tilltugg & bubbel blandat med peptalks, erfarenhetsutbyte & nätverkande
ATHENA? SAABs ledarskapsnätverk för kvinnor
Q RENDEZVOUS? Consids IT-nätverk för kvinnor

Välkommen tills höstens i särklass viktigaste nätverksträff! 

Anmäl dig senast 15 november eller så länge platserna räcker. 

RSVP här!

Bild på Ishtar Touailat

Ishtar Touailat

tankar, lifehacks och erfarenhetsutbyte med Årets it kvinna

Ishtar är en välkänd och prisbelönt profil på Sveriges startupscen och blev förra året utnämnd till Årets IT-kvinna 2016 för hennes engagemang och arbete i att öka andelen kvinnliga entreprenörer och startups drivna av kvinnor. Ishtar har även synts på listor över Sveriges Innovationstalanger, Affärsänglar och Top Influencers 2017, samt Veckans Affärers lista över Sveriges Supertalanger. Under en intervju på scen kommer Ishtar berätta sin historia och dela med sig av sina kunskaper hon samlat på sig under karriären. Vi ser fram emot ett riktigt intressant samtal och lovar ett och annat life hack från denna It girl, supertalang och kvinnliga förebild. 

Bild på Karin Ståhl-Gunnarsson & Lisa Åbom, SAAB

Karin Ståhl-Gunnarsson & Lisa Åbom, SAAB

Karriärvägar och konsten att ha roligt på jobbet

I detta spännande peptalk på scen får vi i en dialog mellan Karin och Lisa uppmålat hur olika vägar till en karriär kan se ut, drivkrafter och vad som är de yttre största faktorerna som bidgragit till ens karriär och gjort att man hamnat där man är idag. Karin har arbetat på SAAB i snart 30 år och bär erfarenheter inom styrsystemutveckling, linjechefs- och projektledarroller. Lisa som började på SAAB 2012 besitter perspektivet som chef i en rad olika utvecklingsroller och har även doktorerat i materialvetenskap. Tillsammans ska den vassa ingenjörsduon under kvällen även dela med sig av konsten att ha roligt på jobbet. 

Bild på Carin Frid, Consid

Carin Frid, Consid

Q-ualify your communication

Carin är motiverade, energisk och besitter många års erfarenhet som projektledare i IT-branschen. Under hennes peptalk utmanar hon oss i frågan om vad det innebär att vara en ledare och hur kommunikation kan vara ditt viktigaste verktyg i karriären. Hon arbetar som regionansvarig för Consid Communication i Göteborg och har lång erfarenhet av att hjälpa företag att nå ut och fram med sitt budskap. När hon inte håller ett inspirationspeptalk på Q Rendezvous utmanar hon träningsgrupper på SATS att lyfta tyngre eller leder den operativa verksamheten i scoutkåren och gör unga redo för livet.

Bild på Johanna Hoof

Johanna Hoof

PR-ANSVARIG