Tidigare events med Q Rendezvous

Är du kvinna och har IT eller digital kommunikation som en del av din vardag? I så fall är vi övertygade om att Q Rendezvous, vårt kvinnliga nätverk, är något för dig! Här ser du vilka events vi bjudit in till de senaste åren.

Q Rendezvous i Stockholm 12 februari
Ett 50-tal nyckelpersoner i näringslivet var tisdagen den 12 februari på plats på Hillenberg i Stockholm för erfarenhetsutbyte, inspiration och diskussioner när Q Rendezvous höll ett event tillsammans med Isabella Löwengrips startupinkubator Nordic Tech House för att lyfta jämställdhetsfrågan. God mat, inspirerande open mic, nätverkande och underhållning av Andreas Wijk stod på menyn. Ta del av detta referat för mer information om kvällen på Hillenberg. 

Q Rendezvous i Västerås 3 december
3 december etablerades Q Rendezvous i Västerås – och vilken etablering sedan. 50 stycken utvalda kvinnor från Västerås näringsliv delade med sig av sig själva i form av skratt och kloka insikter. Under kvällen gav Anna Svahn‬ oss spännande och nytänkande perspektiv kring modernt nätverkande, hur vi kan skippa visitkortet och skapa värdefulla möten spontant.

Q Rendezvous i Malmö 29 november

Omkring 60 kvinnor samlades på vårt Malmökontor den 29 november för att njuta av en riktigt härlig kväll med Q Rendezvous by Consid, där det bjöds på alkoholfritt bubbel, fräscha mackor, avslappnat nätverkande, härliga samtal och nya kontakter. Kvällen fortsatte sedan på intilliggande Biograf Spegeln där en panel beståendes av Ulrika  Evans, Digital Store Manager & New Business på AFOUND, Rebecca Brodd, Head of After Sales på Bygghemma.se, Apollonia San Contreras, Digital Marketing Manager på Hövding Sverige AB, Jessica Eriksson, Global Online Platform Manager på Thule Group, och Helene Dahlberg, Digital Strategist & Åroject Manager på Consid, samtalade kring "E-handelns gränslösa möjligheter inför 2019". Det bjöds på en inspirerande kväll fylld med tänkvärda idéer och nyttig inspiration, hlet enkelt!

QR-mingel i Uppsala den 29 november 2018

Q Rendezvous i Uppsala 29 november

Q Rendezvous by Consid slog upp dörrarna till vårt Uppsalakontor för en kväll fylld med inspiration, idéer och tankar kring högaktuella digitaliseringsfrågor. Kvällens panel bestod av Johanna Eriksson, CIO på Uppsala Monitoring Centre, Anna Emilsson, CEO på Animech Technologies AB, Petrine Herbai, Utvecklingschef på Läkemedelsverket, och Anna Lundahl, Growth Manager Digital Wealth på Nordea. På återseende, Uppsala!

Q Rendezvous i Linköping 14 november

14 november slog Consid Linköping upp portarna och välkomnade ett 50-tal kvinnor till en inspirerande kväll med god mat, nya relationer och goda insikter på temat ”Digitalt kundbeteende – en framgångsfaktor”. Tusen tack till alla som var på plats och förgyllde kvällen. Vi ser redan nu fram emot nästa Q Rendezvous i Linköping. 

QR Jönköping

Q Rendezvous i Jönköping 13 november & Göteborg 14 november

”Test & krav - nyckeln till en lyckad leverans” var temat ett 40-tal kvinnor i Jönköping samlades för att lyssna till när Q Rendezvous i Jönköping gick av stapeln den 13 november. Italiensk pizza, öl och Sveriges godaste QR-mintchoklad fanns till förfogande och vi kan inte annat än att säga att kvällen innehöll allt vad vi kunde önska oss: inspiration, ny kunskap, nya kontakter och en otroligt härlig stämning. Tack till alla er som var på plats och gjorde kvällen till magi. Vi ser redan nu fram emot nästa Q Rendezvous i Jönköping

Efter en succéartad kväll i Jönköping tänkte vi: varför inte ta konceptet även till Göteborg?
 Sagt och gjort. Emma och Marie tog sitt pick och pack och begav sig till Göteborg och Q Rendezvous. Temat var detsamma: ”Test & krav – nyckeln till en lyckad leverans”, besökarna var nya men stämningen så härlig som den bara kan bli i Göteborg. Kort och gott, kvällen blev en succé även på västkusten 

Q Rendezvous i Jönköping 4 juni

Hur ser egentligen den moderna webbutvecklingen ut när den bryts ned i sina komponenter? Vad är det vi faktiskt ser på webben? På detta tema - med fokus på React.JS, frontend och hur vi kan utmana separation of concerns - inspirerade oss Consids egna talang Linnéa Karlsson på Q Rendezvous i Jönköping den 4 juni. Utöver denna mäkta bra föreläsning, avnjöt vi mingel, pepp och en buffé med delikata pizzor från Restaurang Ciro. Hela kvällen var en riktig fröjd för alla sinnen - ett stort tack till alla som kom och ett extra stort tack till Linnéa!

 

 
Q Rendezvous i Helsingborg 31 maj

Den 31 maj var det dags för Q Rendezvous by Consid att lanseras i Helsingborg - och det med bravur! På plats var 100 kvinnor som alla bidrog till att skapa en helt fantastisk sommarkväll. Under kvällen fick vi lyssna till peptalks av fem grymma talare: Linda Bjernstål på Pillowtalk, Rebecca Ahlstrand & Kajsa Olofsson Kazmi på IKEA, Petra Charlotte Arrenäs på Consid Mobility samt Emilie Olsson på Boxon. Ett stort TACK till er! Utöver inspirerande peptalks, fick vi avnjuta fördrink på Tropical Beach, musik av aktuella Wilhelmina från Oslo, bubbel, somrig snittbuffé och en mingelbohnanza utan dess like. Lanseringseventet med Q Rendezvous i Helsingborg sprängde allas förväntningar och etiketten "drömkväll" är helt på sin plats här. Tack alla som kom och se till att spana in bilderna från kvällen!

 


Q Rendezvous i Göteborg 17 maj

Den 17 maj bjöds ett härligt gäng kvinnor in till en vårig kväll på Consids kontor på Avenyn. Sara Storm berättade om hur du bygger upp ditt personliga varumärke och Caterina Franceschi tog upp det högaktuella ämnet GDPR samt hur du skyddar din integritet. Utöver presentationerna, som bidrog till både nya insikter och diskussioner, fick kvällens gäster pimpa sin egen proseccodryck, mumsa snittar och choklad, bli mingeldrottningar genom moderatorernas strategiska mingeltips samt dela idéer och tankar. Ett stort tack till alla som bidrog till denna underbara kväll!

 

Q Rendezvous på Berns i Stockholm 16 april

Den 16 april intog Q Rendezvous Berns lokaler och etablerade sig därmed succéartat i Stockholm. 200 kvinnliga IT- och marknadschefer, digitala influencers och företagsledare från näringslivet samlades för att tillsammans skapa en kväll utan dess like - inspirationen flödade, energinivån var på topp och peppen var total! Med på scen var KRYs grundare Josefin Landgård, Nordnets CTO Tuva Palm, Bonniers Head of Digital Frida Boisen, Telias Head of Enterprise Charlotta Rehman och Natural Cycles grundare Elina Berglund Scherwitzl, som delade med sig av spännande erfarenheter och insikter. Under kvällen lanserades dessutom 3minTalk live och det bjöds på bubbel, tilltugg, goodiebags och mingel. Ett stort TACK till alla som kom och gjorde kvällen magisk! Se film från denna ljuvliga afton här.

 

Q Rendezvous i Sundsvall 27 november

Den 27 november var första gången som vi höll Q Rendezvous i Sundsvall - men säkerligen inte den sista! Annika Bränström, Linda Gustavsson, Sara Storm och Gabriella Norberg var kvällens fenomenala talare som under ett panelsamtal inspirerade och delade med sig av personliga erfarenheter. Tack till alla som bidrog till att skapa en premiärkväll av toppklass och ett extra tack till talarna! Bilder från kvällen hittar du här.

 

Q Rendezvous i Linköping 20 november

Den 20 november kunde Consid tillsammans med SAAB stolt presentera Q Rendezvous & Athena i ett exklusivt samarbete i Linköping. Vilken fantastisk kväll vi fick och vilken pepp motivationstalarna - Ishtar Touailat, Carin Frid, Lisa Åbom och Karin Ståhl Gunnarson - bjöd på! Kvällens tema var "How to become a leader of the future" och uppslutningen var stor med massor av nätverksmingel. Inspiration på hög nivå - tack alla som kom! Ta del av bilderna från kvällen här och filmen här!

 

Q Rendezvous i Jönköping 14 november

Den 14 november bjöds det på minst sagt härlig stämning när vi anordnade Q Rendezvous i de nya lokalerna i Jönköping. Talarna för kvällen var Carina Remnemark från Nordea Sverige, Åsa Lundberg Ling från Litium, Malin Sjöman från Hägvall & Sjöman och Katarina Stekovic från Consid. De inspirerade oss med sina tal om skickligt sälj i en digital värld och vi fick också knyta kontaker med kvinnor inom branschen samt plocka av den goda sushibuffén från Tokyo 18. Tusen tack för denna magiska kväll, som hittas i ett bildkollage här!

 

Q Rendezvous i Göteborg 26 oktober

Den 26 oktober ställde vi till med ett härligt AW på vårt kontor på Avenyn. Ämnet var "Q-ualify your communication" under vilket våra duktiga talare Karin Wallström Nordén, Johanna E Nilsson, Sara Storm och Jenny Klockare Rossby höll peptalks. De inspirerade oss med sina tankar kring "Skillnaden som gör skillnaden", "I've seen the future – she's female", "Checklista för lyckad kommunikation" och "Smart kommunikation - placera! aktivera! - motivera flera!". Detta i kombination med mingel, bubbel, tilltugg och erfarenhetsutbyte. What a night - stort tack till er alla! Spana in bilderna från kvällen här.

 

Q Rendezvous i Malmö 5 oktober!

Den 5 oktober bjöd vi in till vårt nyrenoverade kontor i Malmö och fick en fantastisk kväll med bra samtal, möten och god sushi. Vi fick även tillfälle att på Biograf Spegeln lyssna till Jenny Fergéus från Consid och Anna Liffner från inRiver som talade om att ge och ta feedback samt ledarskap som fungerar i dagens digitala samhälle, som avslutades med en interaktiv paneldiskussion om ämnet - mycket spännande! Stort tack till er alla som var på plats <3 Här kan ni ladda ner materialet från kvällens peptalks och här kan ni se ett axplock av bilder från kvällen

Q Rendezvous i Uppsala 25 september!

Den 25 september var det dags att inta Uppsala och Norrlands Nation igen med 60 kvinnor ur Uppsalas näringsliv. Det resulterade i ett fantastiskt mysigt mingel med givande möten och inspirerande tal från Lisbeth Chawes som delade med sig av sina erfarenheter och tankar kring ledarskap då, nu och framåt. Tack alla härliga personligheter som var på plats - vi ses snart igen! Se bilderna från kvällen här.

 

Q Rendezvous i Göteborg 22 maj!

Vilken kväll! En uppslutning med 250 (!) kvinnor på Trädgår´n med fyra inspirerande talare med det allra senaste inom IT, kommunikation och ledarskap. RECAP-VIDEO HÄR! Elaine Eksvärd guidade oss genom 10 strategier till Vardagsmakt, ladda ner hennes tips här. Våra samarbetspartners levererade som vanligt, nedan kan du ladda ner deras presentationer. Vi är som sagt otroligt nöjda, tack till alla som deltog <3  Se bilderna från kvällen här!

 

 

Q Rendezvous i Malmö 27 april!

Den 27 april bjöd vi in cirka 70 kvinnor för mingel på vårt kontor på Storgatan i Malmö. Vi fick lyssna till Episervers marknadsteam som höll ett peptalk i ämnet digital kommunikation - så lyckas du i en ständigt föränderlig värld. Vi höll dessutom en paneldiskussion i ämnet där representanter från inRiver och Consid slöt upp tillsammans med Episerver där Malmös kvinnor bidrog till en intressant och interaktiv diskussion. Det var vår fjärde träff i staden och planerna för nästa är redan igång, Malmö is on fire! Se bilder från kvällen här. 

 

Q Rendezvous i Linköping 6 april 2017!

Den 6 april bjöd vi in 50 kvinnor till en nätverksträff på vårt snygga kontor i Linköping. Det bjöds på mingelmat, bubbel och inspirerande peptalk från vår partner Lisbeth Chawes, utsedd till en av Nordens 50 mest inflytelserika kvinnor inom tech. Hon delade med sig av sin karriär och de senaste trenderna inom ledarskap och sociala medier - ladda ner presentationen här! En kväll fylld med energi långt in på kvällen med Östergötlands spännande kvinnor. Stort tack ni som var där. Se bilder från kvällen här!

  

Q Rendezvous i Jönköping 5 april 2017!

Den 5 april intog vi VOX Hotel i Jönköping och fyllde loungen med 100 vassa kvinnor. En fantastiskt givande kväll med nätverkande på hög nivå, sushi, vår alldeles egna QR-drink och utvecklande peptalk från Lisbeth Chawes i ämnet Women in tech & sociala medier - ladda ner presentationen från Lisbeth här! Stort tack Jönköping för en riktigt bra kväll. Se bilderna från kvällen här!

 

Q Rendezvous i Malmö 24 november 2016! 

Den 24 november samlades hela 150 av Malmös inspirerande it-kvinnor för en kväll vi sent skulle glömma! Elaine Eksvärd var såklart där och utbildade oss till att snacka snyggare. Malena Kjellberg, kravanalytiker på Consid, berättade om sin spännande karriär världen över. Det blev en fantastisk kväll på Akvariet vid vackra Dockplatsen med mingel, bubbel och nya kontakter. Läs mer om och ta del av bilder från kvällen här!

 

Q Rendezvous i Uppsala 25 oktober 2016!

Den 25 oktober höll vi vår premiärträff med Q Rendezvous på Norrlands Nation i Uppsala! Den välkände föreläsaren och retorikexperten Elaine Eksvärd talade under kvällen och det gavs möjlighet till nätverkande med många av Uppsalas it-kvinnor. Se bilder från kvällen här!

 


Q Rendezvous i Linköping 20 september 2016

Den 20 september höll vi vår första träff med Q Rendezvous i Östergötland med Christina Stielli, utsedd till Årets talare två år i rad, som gästtalare.

 

Q Rendezvous i Malmö 10 maj 2016

Den 10 maj höll vi ett vårmingel med Q Rendezvous på vårt Malmökontor. Vår egen digtiala strateg Helene Dahlberg talade under kvällen.

 

Q RENDEZVOUS I STOCKHOLM 23 FEBRUARI 2016

Den 23 februari  höll vi vår första träff med  Q Rendezvous i Stockholm med Mia Törnblom som gästtalare.

 


Q Rendezvous i Malmö 6 oktober 2015

Den 6 oktober 2015 höll vi vår första träff med Q Rendezvous i Malmö med Mia Törnblom som gästtalare.

 


Q RENDEZVOUS I Jönköping 19 januari 2015

Den 19 januari 2015 höll vi en träff med Q Rendezvous i Jönköping med äventyrerskan Renata Chlumska som gästtalare.

Beatrice Carpvik

Varumärkesansvarig
Bild på Beatrice Carpvik

Beatrice Carpvik

Varumärkesansvarig