Q Rendezvous Malmö

Är du kvinna och har it som en del av din vardag? I så fall är vi övertygade om att Q Rendezvous är något för dig! Succén när vi lanserade Q Rendezvous i Malmö 2015 visste inga gränser. Den 24 november var det dags för vår tredje träff i området - en kväll vi sent skulle glömma!

Q Rendezvous-mingel på Akvariet i Malmö

KVÄLLENs talare

Kommunikationsexpert Elaine Eksvärd


Under kvällen fyllde Elaine Eksvärd lokalen med energi och inspiration. Elaine är en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter och föreläsare. Hon ger verktygen som gör att folk lyssnar, kommer ihåg det man har sagt och dessutom kommer tillbaka för att höra mer. Under kvällen föreläste hon i konsten att Snacka Snyggt - kroppsspråk, röstläge, mimik och minnesteknik är några av de ingredienser som behövs för att baka ihop en snygg kommunikation som varar. Alla kan tala, Elaine lärade oss konsten att få folk att lyssna. 

IT- och managementkonsult Malena Kjellberg

Vi lyssnade även på ett föredrag från vår äventyrliga och världsvana IT- och managementkonsult Malena Kjellberg. Under sin karriär har hon bland annat arbetat tätt ihop med Torsten Jansson på New Wave Group, startat upp ett av IKEA:s första inköpskontor i Kina, varit regionchef för IKEA:s inköpsverksamhet över hela Sydostasien mitt i politiskt och säkerhetsmässigt instabila tider, samt startat upp ett framgångsrikt  konsultbolag i Singapore. Under kvällen delade hon med sig av sina erfarenheter av att våga ta risker, vara bekväm i att vara obekväm i karriären och att verka som medlare mellan IT-avdelningar och operativa verksamheter. Malenas karriär rymmer allt från kampsångskaraoke i Kina, sterilisering av kirurgiska instrument till digitala fiskar i Göteborg - hennes föredrag var riktigt inspirerande! 

Kvällen avrundades med mingel och nätverkande med kaffe och hemgjord chokladtryffel.

Stort tack för en fantastisk kväll!

Ta del av bilder från kvällen här!


Bästa hälsningar
Qvinnorna på Consid

Beatrice Carpvik

Varumärkesansvarig