Var med och skapa Sveriges bästa traineeprogram tillsammans med oss!

Har du tagit eller är snart klar med din kandidat- eller masterexamen, alternativt genomgått en YH-utbildning med fokus på IT inom områden som exempelvis system- och apputveckling, IT projektledning & UX-design. Har du lätt för att kommunicera och samarbeta med många olika typer av människor? Brinner du för IT och är en sann entreprenörssjäl? Då är Consid #nextlevel Academy något för dig! Vi söker dig som är nyexaminerad till våren 2020 eller som har något års branscherfarenhet och vill vara med och skapa Sveriges bästa traineeprogram! Ansökan finner du längst ner på denna sida.

Consid #nextlevel Academy - "Accelerating talent"

Vårt traineeprogram, Consid #nextlevel Academy, startar i mitten av augusti 2020 i Göteborg & Stockholm och pågår i 1,5 år under heltid. Programmet är uppdelat i tre modulbaserade huvudblockAlla kurser innefattar både teoretiska såväl som praktiska moment och är skräddarsydda av våra erfarna experter och utbildare.

Bredd & spets! Du får både en bred grund att stå på samt möjligheten att individuellt fokusera på specifika områden som går i linje med dina ambitioner och önskemål. När programmet är avklarat kommer du vara specalist inom just det valda området. Möjligheterna är många, du kommer exempelvis kunna specialisera dig till systemutvecklare, UX designer, teknisk projektledare, business analyst, junior IT arkitekt mm. Eller varför inte, en kombo av olika roller.

Precis som alla andra Considare så blir du heltidsanställd från dag ett och med full marknadsmässig lön.  Skillnaden är att du tar del av alla förmåner i form av  utbildningar, certifieringar och mentorskap mm som ingår i vårt traineeprogram.

Vårt koncept är grundat i 3 block

Consid #NextLevel Academy är indelat i tre modulbaserade block om sex månader. Under programmets gång bygger du snabbt upp  kompetens inom konsultyrket, IT och ledarskap.

Consids traineeprogram består av tre block – (1) konsultmässighet i IT-branschen, (2) teknikspecialisering, (3) entreprenörskap

Block 1

Blocket ger dig kunskap om konsultyrket där du får förutsättningarna för att lyckas i en ständigt föränderlig värld. Detta med vår värdegrund som utgångspunkt där vi fokuserar på hur Consid arbetarvilka kunder vi har och i vilka branscher vi verkar inom. Terminen ger dig även en omfattande introduktion till IT och projektledning .

Block 2

För oss är modernt ledarskap nyckeln till framgång. Terminen fokuserar på att ge möjlighet till fördjupad kunskap kring projekt- och förändringsledning. Här väljer du också vilka teknikområden du vill fördjupa dig inom. T.ex. Front-end och back-endutveckling, integrationer, IT-arkitektur, DBA, UX/UI mm. Vill du t.ex.  gå mot webbutveckling och content management är verktyg som EpiServer, SiteCore och SiteVision exempel på system du kommer möta.

Block 3

Sista delen på programmet fokuserar på affärsmässighet och entreprenörskapHär får du utveckla din kompetens och tekniska färdighet genom ytterligare fördjupning. 

Kunduppdrag

Under hela resans gång kommer du vara ute på spännande kundprojekt  och ansvara för viktiga uppgifter och moment i våra leveranser. Detta är ett fantastiskt sätt att bygga upp ditt CV på!

Utbildningar inom vårt affärsområde Excellerate samt olika event är en del av programmet. Dessa sker i regel på kvällar och helger. Läs mer om Excellerate här. Alla trainees får även en mentor från programstart.  

Anmälan till 2020-års Consid #nextlevel Academy är öppen till och med mars 2020Ta chansen att kombinera management och teknik och var med på resan där vi bygger det företag vi själva velat jobba på och som kvalitetsmedvetna kunder vill jobba med!

OM CONSID 

Consid är ett av landets snabbast växande konsultbolag inom IT, management och digital marknadsföring med visionen att skapa ett Sverige i digital framkant. Våra 900 medarbetare arbetar dagligen med att utveckla våra kunders digitala resa med hjälp av teknisk innovation. Genom att kombinera långsiktig strategi med nytänkande innovationer är vi med och skapar värde för våra kunder. Bolaget har tre värdeord, vilka är entreprenörskap, engagemang och effekt. Våra värdeord är viktiga för oss och våra anställda, något som visat sig ge resultat i flera undersökningar. Bland annat har Dagens Industris Gasselföretag tilldelats oss åtta år i rad, Superföretag sju år i rad och Universums Sveriges bästa arbetsgivare två år i rad. Vi har även vunnit priser för de arbeten vi gjort för våra kunder, där bland Svenska Designpriset och Publishingpriset. Du kan läsa mer om oss här.

Varmt välkommen till oss på Consid!

FRÅGOR?

Har du några frågor gällande Consid #nextlevel Academy? Kontakta oss gärna på trainee@consid.se.
Du kan också ringa vår traineeansvarig Oscar på 0761303191.

Skicka din ansökan i dag!

Skicka in din ansökan till Consid #nextlevel Academy