Vi är ett av 100 svenska Karriärföretag - tre år i rad!

Consid har tre år i rad blivit utsett till Karriärföretag, vilket innebär att vi är i topp 100 av de svenska arbetsgivare som har högst kvalité i sitt employer branding arbete samt kan erbjuda unika karriär och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare.

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till ett exklusivt antal arbetsgivare i Sverige. Utmärkelsen  är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. Syftet med Karriärföretagen är att hjälpa yrkesverksamma - speciellt för studenter och Young Professionals - i sitt val av arbetsgivare samt utmärka de organisationer som bedriver ett gediget och professionellt arbete med employer branding.

 Vi är makalöst stolta över att ha blivit utsedda till ett av Sveriges 100 Karriärföretag både 2016, 2017 och 2018! Detta innebär att vi är i topp 100 av Sveriges arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. Vill du bli en del av oss?

 

Läs mer om hur det är att jobba på Consid!

Se våra lediga tjänster!

Besök vår karriärsida hos Karriärföretagen!

Bild på Anita Beslic

Anita Beslic

Rekryteringsansvarig
Bild på Malin Wilander

Malin Wilander

HR-ansvarig
Bild på Beatrice Carpvik

Beatrice Carpvik

Varumärkesansvarig

Skicka in din ansökan till oss idag!