Vi är ett av 100 svenska Karriärföretag - två år i rad!

Consid har två år i rad blivit utsett till Karriärföretag, vilket innebär att vi är i topp 100 av Sveriges mest spännande arbetsgivare som aktivt fokuserar på våra medarbetares utveckling, ökat engagemang och en förbättrad arbetsplats.

Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter, yrkesverksamma och young professionals att hitta sin nästa arbetsgivare. Organisationerna belönas för ett framgångsrikt employer branding-arbete. I år har över 5000 företag samt 600 statliga verk, myndigheter och kommuner, tagit del i urvalet att utses till ett av Sveriges 100 Karriärföretag 2017. Processen går ut på att säkerställa att ett högkvalitativt employer branding arbete bedrivs, samt att arbetsgivaren uppfyller de krav som krävs för att vara en trygg och attraktiv arbetsgivare.

Karriärföretagens granskning har huvudsakligen utgått från kriterierna pålitlighet, finansiell stabilitet, tillväxt, mångfald, jämställdhet, karriärmöjligheter, lyhördhet, kompetensutveckling, hållbarhet samt transparens. Det slutgiltiga urvalet har gjorts av en jury, som tittat vidare på parametrar som Employer Branding-arbetets förankring i ledningen, personligt engagemang inom Employer Branding, resultat i mätningen samt kvaliteten på den Employer Branding-marknadsföring som bedrivs. 

 Vi är makalöst stolta över att ha blivit utsedda till ett av Sveriges 100 Karriärföretag 2016 och 2017! Detta innebär att vi är i topp 100 av Sveriges mest spännande arbetsgivare som aktivt fokuserar på våra medarbetares utveckling, ökat engagemang och en förbättrad arbetsplats. Vill du bli en del av oss?

 

Läs mer om hur det är att jobba på Consid!

Se våra lediga tjänster!

Besök vår karriärsida hos Karriärföretagen!

Bild på Malin Wilander

Malin Wilander

HR-ansvarig
0769-43 02 50
malin.wilander@consid.se
Bild på Adrian Andersson

Adrian Andersson

Biträdande Rekryteringsansvarig
0731-58 79 88
adrian.andersson@consid.se
Bild på Beatrice Carpvik

Beatrice Carpvik

Varumärkesansvarig
0769-43 02 27
beatrice.carpvik@consid.se

Skicka in din ansökan till oss idag!