Consid utsett till Superföretag – för sjätte året i rad

Consid kvalar för sjätte året i följd in som Superföretag på Veckans Affärers lista över de svenska bolag som presterar absolut bäst när det kommer till tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. ”Att vi lyckas vara ett av de 20 bolag nationellt som för sjätte året i rad tar plats bland Sveriges Superföretag är ett tydligt kvitto på vårt hårda arbete och skarpa fokus”, menar Peter Hellgren, vd på Consid.

12 oktober 2018

Consid – det snabbväxande IT-konsultbolaget som bara under året öppnat två nya kontor och anställt närmare 200 nya medarbetare – är för sjätte året i rad med på listan över Sveriges Superföretag. På listan, som årligen presenteras av Veckans Affärer, återfinns en knapp promille av alla Sveriges företag och när det kommer till företag som lyckats ligga kvar på listan är det endast 20 stycken som gjort det sex år i rad. Peter Hellgren, vd på Consid, är stolt över utmärkelsen:

– Det känns fantastiskt roligt att vi kvalificerat oss för Superföretagen-utmärkelsen även i år och vi är bortom alla gränser stolta över detta. Att vi lyckas vara ett av de 20 bolag nationellt som för sjätte året i rad tar plats bland Sveriges Superföretag är ett tydligt kvitto på vårt hårda arbete och skarpa fokus, och att vi lyckats skapa en skalbar och hållbar affärsmodell. Detta är ett enormt styrkebevis gentemot hela organisationen och våra kunder.

Hellgren fortsätter:

– Bakom siffrorna och procentsatserna kring tillväxt- och omsättningsökning ligger något vi värnar otroligt mycket om – vår värdegrund och företagskultur. Jag vill rikta fokus mot våra anställda och de som dagligen skapar vad Consid är och står för. Det är där grunden för hur vi som bolag klarar av att växa i den takt vi gör byggs.

Dela pressreleasen på
Bild på Peter Hellgren

Peter Hellgren

VD Consid AB
Bild på Joakim Andersson

Joakim Andersson

Marknadskoordinator