Digitala influencer-podden avsnitt 27: Mårten Bokedal, Episerver

I det 27:e avsnittet av Digitala influencer-podden samtalar Peter Hellgren, vd på Consid, med Mårten Bokedal, nordisk marknadschef på Episerver, bland annat om att bryta silos, hur digitaliseringen påverkar samhället, butiksdöden och framtidens CMS-lösningar.

12 september 2019

        

Mårten Bokedal är sedan augusti 2018 marknadschef för Norden på Episerver. Karriären började dock på SJ som eventkoordinator drygt tio år dessförinnan, där han halkade in i branschen för professionell översättning, där han kom i kontakt med översättning av reklam och kommunikation. Där väcktes teknikintresset och intresset för CMS och e-handel – ett område han jobbat inom de senaste sex åren. 

I mötet med Mårten diskuteras bland annat hur man som organisation måste slopa silos för att hänga med i digitaliseringen, varför butiksdöden är såväl sann som falsk, hur man som organisation bör tänka vid val av ett CMS och hur nyss nämnda CMS-lösningar ser ut i framtiden. Mårten delar även med sig av sina bästa karriärstips och livsråd. Trevlig lyssning! 

Läs mer om podden och dess syfte.

Dela blogpost på
Bild på Joakim Andersson

Joakim Andersson

Content Manager