Consid ett av få bolag att erhålla Episerver Partner Specialization inom samtliga områden

Det snabbväxande IT-konsultbolaget Consid har sedan länge ett tätt samarbete med Episerver – Sveriges ledande CMS-plattform. Nu har Consid blivit tilldelat Partner Specialization i samtliga möjliga områden. ”Fantastiskt roligt och ett tydligt bevis på att vi kan leverera ett brett spektrum av lösningar i absolut toppkvalitet”, menar Peter Bäckrud, Episerveransvarig på Consid.

26 november 2018

Episerver – Sveriges ledande plattform för CMS, e-handel och digital marknadsföring – delar årligen ut Partner Specializations inom fem olika kategorier: Digital Experience Cloud, CMS, Commerce, Campaign och Personalization. Consid var ett av få bolag som fick ta emot Partner Specializations inom samtliga fem områden och därmed erhålla statusen Premium partner inom dessa.

För Episerver innebär specialiseringarna att de får möjligheten att kunna spåra kundnöjdhet med partners och övervaka partners möjligheter att främja detta. För att få en specialisering krävs att man uppnår strikta och verifierade krav som bland annat innefattar att ha en stor andel certifierade utvecklare, meriter i form av framgångsrika projekt, samt en hälsosam blandning av nya och gamla Episerver-kunder.

– Specialization-klassifieringarna är en imponerande garanti och understryker Consids växande meriter av väldigt lyckade projekt där Episerver Campaign, Episerver CMS, Episerver Digital Commerce, Episerver Digital Experience Cloud™ och Episerver Specialization använts, berättar Karen Chastain, Director of Global Alliances and Partners på Episerver.

Peter Bäckrud, Episerveransvarig på Consid, menar att detta är ett bevis på bredden i Consids erbjudande:

– Att få erhålla bästa möjliga status inom samtliga områden är fantastiskt roligt och ett tydligt bevis på att vi kan leverera ett brett spektrum av lösningar i absolut toppkvalitet. Vi har länge samarbetat med Episerver och levererat lösningar baserade på deras plattform, vilket såväl vi som våra kunder varit mycket nöjda med, menar Bäckrud.

Läs mer om Consids erbjudande.

Dela pressreleasen på
Bild på Peter Bäckrud

Peter Bäckrud

Regionansvarig Consid Värnamo/Växjö
Bild på Joakim Andersson

Joakim Andersson

Marknadskoordinator