IT-konsulten fördubblar kontorsytan i Norrköping

Det snabbväxande IT-konsultbolaget fortsätter att öka tillväxten och utöka sin verksamhet. På kontoret i Norrköping som ett 50-tal av Consids anställda utgår från märks detta väl då man nu utökar, och näst intill fördubblar, kontorsytan. ”Målet är att fortsätta utöka personalstyrkan på sikt”, säger Henrik Boström, regionansvarig för Consid Öst.

26 september 2018

Consid – ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring – fortsätter att växa. Under andra kvartalet ökade man omsättningen med hela 41,5% och man har sedan årsskiftet anställt närmare 150 personer. Detta har gjort att man nu behöver utöka kontoret i Norrköping, som cirka 50 av företagets anställda idag utgår från. Boström berättar mer:

– Vi ser en ökad efterfråga på vårt erbjudande i regionen i såväl Norrköping som Linköping, vilket gjort att vi nu näst intill fördubblar kontorsytan på Norrköpingskontoret. Målet är att fortsätta utöka personalstyrkan på sikt, vilket gjorts möjligt tack vare våra duktiga anställda som skapat ytterligare affärsmöjligheter. Vi har senaste tiden ingått avtal med exempelvis Kriminalvården, vilket bidragit till denna utveckling, menar Boström.

Consid slog upp portarna till de nya utökade lokalerna på måndagen.

Dela pressreleasen på
Bild på Henrik Boström

Henrik Boström

Regionsansvarig Consid Öst
Bild på Joakim Andersson

Joakim Andersson

Marknadskoordinator