IT-VD utsedd till Årets VD 2016!

Igår utsågs Peter Hellgren, vd för det snabbväxande IT- och managementbolaget Consid, till Årets VD 2016. Prisutdelningen hölls på Grand Hôtel i Stockholm och premierade fyra vinnare i kategorierna mindre, mellanstora och stora företag, samt Årets Unga VD. Konkurrensen var hård, och bland finalisterna stod bland annat vd:ar från bolagen HiQ, PO Söderberg & Partner, Synoptik, Framtiden och Netlight Consulting.

15 november 2016

Utmärkelsen Årets VD delades i år ut för femte året i rad av ledarskapssajten Motivation.se. Utmärkelsen syftar till att lyfta fram och premiera goda förbilder bland Sveriges vd:ar och genom det goda exemplets makt påverka till ett gott ledarskap och en positiv utveckling av svenskt näringsliv.

Peter Hellgren, vd för det snabbväxande IT- och managementbolaget Consid, tog igår emot utmärkelsen som Årets VD 2016 i kategorin mellanstora företag med följande motivering:

”Genom ett uppmuntrande och generöst ledarskap har Årets vd mellanstora företag skapat en trygg företagskultur där medarbetarna utmanas i sin utveckling med stark tillväxt och lönsamhet som resultat. Med en stark vision och förmåga att få alla med på tåget bidrar pristagaren till att skapa sammanhang i en digital samtid som påverkar alla marknader. För Årets vd är entreprenörskap, engagemang och effekt ledord som tar företag och människor framåt – och som pristagaren själv säger: resan har bara börjat.”

Hellgren är otroligt stolt över vinsten:

– Framför allt är det ett bolag som drar nytta av all kraft som dess organisation och personal bidrar med, så det här är ett pris som jag verkligen delar med mig av till hela företaget.

Ta del av berättelsen om det ledarskap som ligger till grund för att Hellgren kvalificerade sig för utmärkelsen här.

Dela pressreleasen på
Bild på Peter Hellgren

Peter Hellgren

VD Consid AB