Leveriq

Företaget Kontorsutrustning i Borås startade 1985 och har sedan starten fokuserat på att leverera kontorsteknik. De är sedan 2005 Sharp-partner för Sjuhäradsområdet. Bland tjänsterna finns dokumenthantering, ljud- och bildsystem, it-lösningar samt kassa- och betalningslösningar. När Kontorsutrustning kontaktade Consid var uppdraget att bygga en ny webbplats. Efter ett första mötet stod det klart att behovet var större än så.Utmaningen

När vi pratade om kärnvärden, position och den dåvarande grafiska profilen kände båda parter att vi behövde börja från grunden och sätta en ny plattform för varumärket. En del i detta arbete blev även namnbyte. Kontorsutrustning blev Leveriq.

Lösningen

Målet vara att bygga en profil som avspeglade deras erbjudande och vilka de faktiskt är i form av stabila och kunniga. Namnbytet och den nya grafiska profilen skulle kommunicera Leveriq och dess erbjudande men även bli en verktygslåda för all kommunikation som Leveriq själva tar fram. En viktig del i profilen är bildmanéret och det grafiska mönster som används genomgående och har blivit ett kännetecken för Leveriq.

Resultatet

Nedan kan du ta del av Leveriqs nya profil som Consid Communication tagit fram. Är du intresserad av vad vårt affärsområde Communication har att erbjuda? Läs mer här eller kontakta Linda längst ned på denna sida.

Bild på Linda Andrén Hagensen

Linda Andrén Hagensen

Strateg och kundansvarig