Communication

Inom vårt affärsområde Communication erbjuder vi ett heltäckande tjänsteutbud inom marknadsföring och kommunikation, och jobbar bland annat inom kampanj, content, design, print, film, radio, varumärkesutveckling, PR och samhällsinformation. Vi har alltid ett långsiktigt varumärkesperspektiv i våra kundprojekt, oavsett om de är snabbjobb, kampanjer eller breda kommunikationskoncept.

Tänk ”reklambyrå” – men lägg till en värld av digitala möjligheter. Då har du en bra första bild av vad Consid Communication är. Vi jobbar idédrivet, varumärkesbyggande och långsiktigt med våra kunder, i både analoga och digitala kanaler. Vi är en nytänkande, erfaren och strategisk kommunikations- och marknadsföringspartner som erbjuder allt från annonsproduktion till varumärkesplattformar.

Som en del av det rikstäckande Consid kan vi också erbjuda en bred portfölj av digitala tjänster och spjutspetskompetens. Det skapar stora kommunikativa möjligheter för våra kunder. Vi är en del av en större helhet, där idéer kan utvecklas friare och utan begränsningar. Där vi kan välja de kanaler där just ditt budskap får maximal genomslagskraft.

Vi tror på vikten av att aldrig stå still, utan att hela tiden hitta nya vägar framåt. Vi är kunniga och kreativa, men också lyhörda och prestigelösa. För en bra relation till kunden, och att tankar och idéer ska kunna röra sig fritt mellan oss, är avgörande för att nå de riktigt starka resultaten.

Det ska vara enkelt och roligt att vara kund till oss. Men framför allt ska det löna sig. För bakom idéerna, och känslorna de skapar, finns alltid målet att kommunikationstjänster är en investering som skapar långsiktiga vinster. Det faktumet tappar vi aldrig sikte på.

Bild på Douglas Lindevall

Douglas Lindevall

VD/Affärsområdeschef Consid COmmunication

CybAero

Vi fick i uppdrag av CybAero att utforma en ny grafisk profil och webb. Se resultatet och ta del av hur vi gick tillväga!

Oxelösunds hamn

Oxelösunds Hamn ville utveckla sitt erbjudande av sammansatta helhetslösningar inom logistik. Vårt uppdrag blev att sammanfatta det ”nya” Oxelösunds Hamn i ett kommunikativt koncept. Vi tog då fram konceptet "The All Inclusive Port". Läs mer om hur vi gick till väga!

Räddningstjänsten Östra Götaland

Drunkningar sker snabbt och tyst. Badande barn är beroende av sina föräldrars uppmärksamhet – hela tiden. Idag lägger vi dock allt mer fokus på den digitala världen, och i synnerhet våra mobiltelefoner. Det var just detta förändrade beteende som var målet för den sommarkampanj vi tog fram tillsammans med Räddningstjänsten Östra Götaland. Ta del av berättelsen om kampanjen!

Stångåstaden

När hösten är här är det också jobbstart för Stångåstadens årsredovisning. Varje år kastar vi oss över den här roliga, och utmanande, produktionen som sedan pågår några månader framåt. Se resultatet av den senaste årsredovisningen här!

Brandtomten

Räddningstjänsten Östra Götaland gav oss uppdraget att ta fram en kampanj som skulle göra människor medvetna om brandrisken kring jul, men också om hur enkelt det är att faktiskt minska den. Ta del om storyn bakom kampanjen Brandtomten!

We Consulting

We Consulting är ett ledande konsultföretag inom nätinfrastruktur. Consid Communication fick i uppdrag att ta ett helhetsgrepp kring We Consultings varumärke och hur man kommunicerar. Ta del av hur vi gick tillväga för att utföra uppdraget!

Kalmar Länstrafik

Vi fick i uppdrag att skapa en helt ny varumärkesplattform för KLT, med målet att ladda varumärket med positiva känslor. Det var så konceptet ”Till:sammans” kom till. Ta del av storyn bakom uppdraget!

Motalas Kommunala gymnasieskolor

I Motala är de kommunala gymnasieskolorna Platengymnasiet, som har en teoretisk inriktning, och Carlsund Utbildningscentrum, som är mer yrkesförberedande. Dessa skolor har en stor konkurrent – Linköping. Vi fick i uppdrag att ta fram en kampanj för Motala kommunala gymnasieskolor - och om vi gjorde. Läs om hur vi gick tillväga - och vilka resultat det har gett.

Norrköpings kommun - #iNorrköping

Norrköpings Kommun kände att det saknades ett tydligt inflyttarkoncept och en ”bild av kommunen” som de kan visa upp för besökare eller som folk funderar på att flytta till kommunen. Man ville snabbt och effektivt ta fram en visuell bild av kommunen från invånarnas och besökarens perspektiv som kan användas långsiktigt i olika sammanhang. Resultatet blev kampanjen #iNorrköping, som vi tillsammans med kommunen tog fram. Ta del av storyn bakom kampanjen!

Concorp

Vi fick i uppdrag av Concorp att ta fram en säljpresentation och Brand Manual samt en reklamkampanj inför lanseringen av kvalitetslakritsen Oldtimers i Sverige, men också för marknadsföringen i övriga Europa. Läs mer och ta del av bilder från kampanjen!