Communication

Inom vårt affärsområde Communication erbjuder vi ett heltäckande tjänsteutbud inom marknadsföring och kommunikation, och jobbar bland annat inom kampanj, content, design, print, film, radio, varumärkesutveckling, PR och samhällsinformation. Vi har alltid ett långsiktigt varumärkesperspektiv i våra kundprojekt, oavsett om de är snabbjobb, kampanjer eller breda kommunikationskoncept.

Tänk ”reklambyrå” – men lägg till en värld av digitala möjligheter. Då har du en bra första bild av vad Consid Communication är. Vi jobbar idédrivet, varumärkesbyggande och långsiktigt med våra kunder, i både analoga och digitala kanaler. Vi är en nytänkande, erfaren och strategisk kommunikations- och marknadsföringspartner som erbjuder allt från annonsproduktion till varumärkesplattformar.

Som en del av det rikstäckande Consid kan vi också erbjuda en bred portfölj av digitala tjänster och spjutspetskompetens. Det skapar stora kommunikativa möjligheter för våra kunder. Vi är en del av en större helhet, där idéer kan utvecklas friare och utan begränsningar. Där vi kan välja de kanaler där just ditt budskap får maximal genomslagskraft.

Vi tror på vikten av att aldrig stå still, utan att hela tiden hitta nya vägar framåt. Vi är kunniga och kreativa, men också lyhörda och prestigelösa. För en bra relation till kunden, och att tankar och idéer ska kunna röra sig fritt mellan oss, är avgörande för att nå de riktigt starka resultaten.

Det ska vara enkelt och roligt att vara kund till oss. Men framför allt ska det löna sig. För bakom idéerna, och känslorna de skapar, finns alltid målet att kommunikationstjänster är en investering som skapar långsiktiga vinster. Det faktumet tappar vi aldrig sikte på.

Bild på Douglas Lindevall

Douglas Lindevall

VD/Affärsområdeschef Consid COmmunication