Excellerate

Excellerate står för förmågan att inom Consid förmedla och understryka hur människor och bolag kommer att utvecklas och kompetensmässigt accelerera och excellera genom de kurser vi genomför. Den spetskompetens som finns inom Consids väggar tas tillvara på och används inom Consid Excellerate för att revolutionera din bransch, främst genom digitala kurser där fokus ligger på respektive kursdeltagares önskade mål.

Consid Excellerate är en av Sveriges mest gedigna kursplattformar inom digitala kunskapskurser. Mångårig kompetens och en unik infallsvinkel gör att vi kan tillhandahålla kursdeltagarna med ett upplägg som bygger på lärande över tid. Inom Consid Excellerate utvecklar vi kompetens som går att applicera direkt i din organisations dagliga arbete och som stärker förmågor inom bland annat digitalisering, teknik, ledarskap och projekthantering inom alla typer av organisationer. 

Vår portfölj av kurser speglar de områden vi besitter spetskompetens inom. Läs mer om, och anmäl dig till, våra kurser nedan:

 

Consid arbetar med kvalitetsmedvetna kunder och vi vet att kvalitet är viktigt för en produkts framgång. Dagens användare förväntar sig hög tillförlitlighet och väl fungerande system från start. Kurserna grundas i praktiskt arbete med affärsmodeller, samt uppbyggandet av en verktygslåda med metoder och tekniker för att justera och anpassa dessa efter utmaningar, standarder och möjligheter. Kurserna kommer att introducera nya verktyg, metoder och program som behövs för att öka organisationers digitala närvaro, men även för att stärka dess kunskaper i väletablerade program såsom Office 365 och SharePoint. 

På senare år har det agila tillvägagångsättet blivit allt mer populärt bland alla typer av företag på marknaden. Det blir därmed allt viktigare för företag att förstå de agila metoderna och utnyttja försprånget som kan uppnås med dessa. Baserat på Scrums och Agile Manifestets principer erbjuder Consid bland annat kurser för att förbättra yrket för mjukvaruleverans.

I takt med att digitaliseringen blir allt mer utpräglad behöver ledande varumärken, organisationer och företag lära sig hantera sina digitala tjänster, upplevelser och helhetslösningar. Detta görs bland annat genom kurser i digital marknadsföring och mediekonsumtion i Sverige. Consid syftar till att ge marknadsavdelningar och kommunikatörer en ökad förståelse för hur den svenska befolkningen konsumerar olika medieslag. Dessa kurser innefattar genomgång av sociala medier, övriga digitala medier och kanaler samt dess för- och nackdelar jämfört med traditionella medier. Utöver ovan nämnda områden kommer Consid Excellerate att erbjuda kurser i flera områden.  

Det ska vara enkelt, roligt men framför allt lärorikt att vara kund till ossVår vision är inte endast att hjälpa dig utveckla din digitala plattform utan även att förstå, hantera och arbeta med den.

Kontakta respektive ansvarig för att veta mer om vad vi kan erbjuda just er organisation i kursväg.

Bild på Johan Svahn

Johan Svahn

Key Account Manager Consid Excellerate

Emelie Hovbrandt Erliden

Säljansvarig Excellerate Väst
Bild på Sofia Lundqvist

Sofia Lundqvist

Säljansvarig Excellerate Öst

Peter Ledenmark

Säljansvarig Excellerate Syd

Lars Hermansson

Säljansvarig Excellerate Mälardalen
Bild på Timmy Eliasson

Timmy Eliasson

Säljansvarig Excellerate Norr
Bild på Jim Andersson

Jim Andersson

Sales Manager Consid Excellerate
Bild på Simon Hoof

Simon Hoof

Affärsområdesansvarig Consid Excellerate